Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies Бакалавърска степен по ТРУД И ИНДУСТРИАЛНИ ВРЪЗКИ
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

Бакалавърска степен по ТРУД И ИНДУСТРИАЛНИ ВРЪЗКИ

Valsayn South, Тринидат и Тобаго

0 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Трудовите изследвания разглеждат необходимостта от академично развитие и обучение на лидерско ниво. Освен това, той се стреми да оборудва учениците със съвременни знания и в сферата на трудовите и индустриални отношения.

Програмата поставя особен акцент върху развитието на критичните, аналитични и организационни умения, необходими за управление на индустриалните отношения и трудовите отношения. Той също така обръща внимание на синдикалната администрация и изследва отношенията между половете на работното място, икономиката и мощните институции в обществото.

Квалификациите по тази дисциплина дават предимство на професионалистите и практиците при кандидатстване за позиции по индустриални отношения, труд и работна ръка, икономика и управление на човешките ресурси.

Ще научите за:

Индустриален арбитраж, посредничество и колективно договаряне

Закон за заетостта

Жените на работното място

Работа с жалби

Принципи на трудовото право

Колективното договаряне

Програмата цели да отговори на необходимостта от висококачествено академично и практическо обучение за специалисти и специалисти в следните области: Индустриални отношения, Синдикално лидерство и администрация, Икономика на труда и работната сила, Инспекция на труда.

Освен това, базирайки се на принципите на добрата практика на индустриални отношения и фокуса на МОТ върху развитието на социалната защита и достойния труд, програмата се стреми да подобри общото управление, надзора и управлението на човешките ресурси в публичния и частния сектор, НПО и организации на работниците .

Бакалавърската степен по изкуствата е насочена към следното: настоящи и бъдещи работнически лидери, членство в общ синдикат, практикуващи в IR консултации, HR специалисти, несъюзни работници и различни управленски, надзорни и административни служители.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Бакалавърска степен по трудовоправни отношения (испански език)
    • Getafe, Испания
  • Бакалавърска степен (Hons) Бизнес мениджмънт: Управление на човешките ресурси
    • London, Великобритания
  • Human Resource Management - B.B.A.
    • Kent, Съединени Американски Щати