Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BSC в АДМИНИСТРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BSC в АДМИНИСТРАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА

Valsayn South, Тринидат и Тобаго

0 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Администрацията и управлението на сигурността е високо уважавана интердисциплинарна програма, насочена към лица, които имат опит в Администрацията и управлението на сигурността и желаят да продължат кариера в тази област.

Тази програма за бакалавърска степен на науката подробно описва основите, необходими за администрирането и управлението на сигурността, оценката на риска и разследването, необходими за частното правоприлагане. След завършване на този курс студентите също ще разработят и приложат планове за реагиране за борба с престъпните дейности.

След завършване на този курс студентите ще се явят на изпити, за да получат сертифицирани удостоверения за професионален защита (CPP). Завършилите CPP са сертифицирани от Американското общество за индустриална сигурност (ASIS) по управление на сигурността.

Ще научите за: Управление на кризи и рискове, аварийно планиране и контрол при бедствия, компютърна престъпност и индустриален шпионаж, био-тероризъм, правни аспекти на сигурността, индустриален шпионаж, наказателно и гражданско производство и доказателства.

Общи изисквания за прием: Завършилите средно образование с пет (5) или повече CXC / GCE пропуска, включително английски език и математика; Лица седемнадесет (17) или повече години, които са завършили сертификат за завършено училище или са завършили средно училище и са завършили съответни програми или курсове в колежа; Лица, навършили 25 години с опит в тази или свързана област.

За училището

Въпроси