Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Представление

Дипломанските програми на Кларксън се вписват във вашия вече натоварен живот.

Разбрахме, че нашите студенти водят изключително ангажиращ живот. Те са скорошни колежи, които търсят това конкурентно предимство. Те са родители. Те са бъдещи лекари и учители. Те са предприемачи, новатори и изобретатели. Те са щатни служители във Fortune 500 компании. Те са доброволци в своите общности.

Ето защо създадохме гъвкави опции, които се вписват във вашия начин на живот. Онлайн, на място на едно от четирите ни места в щата Ню Йорк или хибридни (комбинация от онлайн и на място) опции ви позволяват да вземете курсове в пространството, което работи за вас. Възможностите на непълно работно време и на пълен работен ден ви позволяват да завършите програмата си за вашето време.

И най-добрата част? Получавате висококачествено, акредитирано образование, което ще доведе до бъдещи успехи във вашата област, преподавани от преподаватели в малък клас.

За Абитуриентското училище

В Clarkson, иновациите са въздействие. Студентите, които избират Кларксън за дипломирани и професионални програми, идват тук с цел: да усъвършенстват знанията, да изследват идеи, които задвижват обществото и да изграждат смислени кариери. Чрез подходяща за света учебна програма и ангажираност с лидери в индустрията, бизнеса и образованието, вие ще бъдете готови да осмислите сложните системи, да изградите връзки между хора и области и да намерите творчески решения на някои от най-страшните предизвикателства днес. Ще задълбочите базата си от знания, за да ускорите идеите си в страхотни продукти и да поведете организации, които имат влияние.

Връзките правят разликата. Мрежата на възпитаниците на Кларксън е над 40 000 души, силни и пълни с лидери, които вдъхновяват въздействащи организации, произвеждат идеи, които променят начина, по който хората живеят и се ангажират с настоящото студентско тяло по смислен начин. Нашите декани и преподаватели се консултират редовно със свои консултативни съвети, състоящи се от лидери в индустрията, възпитаници на работодатели, изследователски партньори, членове на консорциума на мозъчните тръстове и връстници в академичните среди. Като записан аспирант, можете да се включите в програмите на Асоциацията на възпитаниците на Кларксън и да получите достъп до услугите на Кариерния ни център, за да подобрите професионалното си развитие.

Строг и личен. От стипендианти на Фулбрайт и Национална научна фондация до висококвалифицирани работещи професионалисти и изследователи, които си сътрудничат с мисловните лидери в бранша, преподавателите в Кларксън внасят собствен опит и мрежи в своето преподаване и съветване. Те могат да се свържат с изискванията на живота извън класната стая, независимо дали сте работещ родител, кариерен стрелец или доброволец в общността. Ще се запознаете лично с факултета, тъй като размерите на часовете са умишлено малки във всички режими на обучение: на място, онлайн, на пълен работен ден и на непълно работно време.

Струва си. Образователният подход на Кларксън дава резултати. Според институцията Брукингс, степен Кларксън увеличава доходите на средната кариера на завършилите с повече от 40%. PayScale Inc. класира Кларксън в топ 12 на най-добрите магистърски програми за отпускане на студенти по потенциал на заплата. И един от петимата възпитаници на Кларксън вече е главен изпълнителен директор, собственик на компания или на ръководна длъжност.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

висока оценка

 • 95% от завършилите образователната програма, настанени в 3 месеца след дипломирането
 • Повече от 90% от завършилите MBA програма се настаняват в 3 месеца след дипломирането
 • Топ-20 програма за управление на веригата за доставки, американски новини и световен доклад, най-добрите колежи в Америка за 2016 г.
 • Най-добри колежи за ветерани, американски новини и световен доклад, най-добрите колежи в Америка за 2016 г.
 • Онлайн MBA програма се класира като една от първите 40 в страната, US News & World Report 2015 .
 • Топ 50 най-предприемачески университети в Америка, Forbes
 • Най-добрите онлайн дипломирани бизнес програми, американски новини и световен доклад, най-добрите онлайн програми

Мисия на завършила училище

В съответствие с мисията на Университета Кларксън, Висшето училище е изцяло посветено на успеха на нашата аспирантска общност от учени и изследователи. Ние се ангажираме да постигнем високи постижения в ключовите измерения на завършилия опит чрез:

 • Привличане, набиране и задържане на талантливи, разнообразни и мотивирани студенти
 • Осигуряване на студенти и преподаватели с координирано, висококачествено обслужване
 • Насърчаване на индустриално-академични партньорства за подпомагане на растежа на изследователските инициативи и възможности за кариера
 • Като централен ресурс за всичко завършва

Висше образование училище

Да бъде център на световна класа за набиране на студенти, образование, изследвания и услуги.

Мисията, визията и ценностите на Кларксън

Академичните програми на университета Кларксън и образователният опит обхващат граници и се различават значително по съдържание. В основата на образователните и оперативните процеси на институцията са основни цели и ценности, които определят общ опит, който оформя растежа на всеки студент на Кларксън. Университетът е изложил своята мисия, визия и ценности и чрез процеса на стратегическото си планиране използва тези изявления за цел и идентичност, за да оцени и утвърди текущото направление и еволюция на Кларксън до върхови постижения.

Нашите кампуси

Clarkson се състои от три места за физически кампус в щата Ню Йорк.

Потсдам - Основният ни кампус от 640 дка гори и брега е дом на всички програми за бакалавърска степен, много магистърски и докторски науки. програми, както и изследователски центрове, атлетически съоръжения и резиденции за близо 4000 студенти.

Schenectady - В сърцето на Schenectady, нашата столица Campus Region (CRC) е дом на няколко дипломирани и професионални учебни програми, K-12 тематични програми и многофункционално съоръжение.

Бийкън - На брега на река Хъдсън се намира Институтът за реки и устия на Кларксън, който служи като дом за завършване на дипломирани програми, новаторски изследвания на водата и пропагандиране на K-12.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Въпроси