Ontario International College

Ontario International College

Ontario International College

Представление

Ontario International College (OIC) е проверено частно училище, надлежно регистрирано в Министерството на образованието на Онтарио под BSID номер: 666777. Разположено в Торонто, най-големият град в Канада и столицата на провинцията Онтарио, OIC се ангажира да предлага качествени ESL (на английски като втори език), UP (Университетска подготовка) и GP (Подготвителна подготовка) за студенти от цял свят.

Ученето в OIC ви осигурява Pathway към университетска степен в Канада, който ще отвори врати за много нови възможности и ще ви подготви за бъдещи предизвикателства. OIC осигурява солидна основа за вашите напреднали проучвания, като предлага акредитирани от правителството UP курсове и строго обучение по ESL, като същевременно поддържа високи академични стандарти и обръща внимателно внимание на индивидуалните нужди на всеки студент.

Гъвкавият подход на OIC към изискванията за влизане го прави отворена и достъпна институция, обслужваща образователните нужди на разнообразен кръг от местни и чуждестранни студенти. OIC ви предлага отлични удобства. Приветливите, опитни, отдадени инструктори и персонал в OIC са посветени да обслужват вашите нужди и да ви помагат да постигнете образователните си цели. Те предлагат на всички наши студенти високо ниво на лична и академична подкрепа, за да гарантират, че имат не само академичен успех, но и запомнящо се и приятно преживяване в Торонто.

Местоположения

 • Toronto

  501 Consumers Road, North York, , Toronto

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси