College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Представление

Намира се на югоизток атлантическото крайбрежие в Брунсуик, по средата между Савана и Джаксънвил, Флорида, на Колеж по крайбрежните Грузия е студент в колежа в университетската система на Грузия. Колежът предлага на достъпна и интерактивно обучение в естествената красота и изобилие слънце на Златни Isles Грузия, с площ отбележи за световна класа голф игрища и курорти, както и невероятно разнообразие от морски местообитания, дивата природа и морски създания.

Учениците откриват възможности на всички нива: в лидерски роли във всички аспекти на кампуса живот; в ангажиране на общността чрез услугата обучение, ръце на прилагане на класна стая материал, дух на доброволчеството и ангажимент да направи положителни промени; в отличие програми, стажове, стипендии и стипендии, които насърчават естественото любопитство; и в по-корпус на възможностите за заетост и стипендии, които не само насърчават колеж достъпност, но също така да насърчават академичната, атлетичен, и участие в програми дейност.

Офис на отдих и здраве на Колежа поддържа студентски дейности, които се възползват от близостта Колежа до два чудесни плажове с бързо стъпва върху тротоар или да St. Simons Island или остров Джекил. Преминава към остров Джекил са издадени до края на мача учениците, осигуряване на достъп до всички удобства на държавата морски площадка. Off-кампус приключенски екскурзии до остров Свети Simons включват стоящ гребло на борда и каяк. Студентите могат да предприемат за водата, както и походи плажовете и пътеките на нашите регионални екосистеми за област насочено обучение в крайбрежна среда, която е жива лаборатория и един от първите, определени, защитени влажни зони в страната.

Колежът предлага Baccalaureate градуса в американски изследвания, биологични науки, бизнес администрация, образованието, здравеопазването информатика, математика, медицински сестри (BSN), психология, връзки с обществеността и наскоро добави една степен по интердисциплинарни изследвания. Чрез активна програма за стажове и услуги обучение, студенти отбор с общността партньори като Департамента Грузия на природните ресурси, орган на остров Джекил и Turtle център на Грузия море, здравна система на Югоизточна Грузия, и Центъра за обучение на изпълнително Федерален закон за вълнуващи преживявания в реалния свят прилагане на курсова работа в общността. Учениците във всички дисциплини са смислени възможности за сътрудничество с преподаватели, съ-авторство и съвместно представяне на материалното изследвания и доклади.

Факултет наслада и подкрепа на студент взаимодействие, служейки като ментори, съветници, а дори и встъпили от името на студентите извън часовете на подготовка в класна стая и преподаване. Студентите са известни с името, не само от съученици, но от преподаватели и служители. Визията на Колежа е да бъде колеж на избор за студенти в Грузия и отвъд, осигуряване на достъпни и финансово образование. Застъпничество постижения в стипендия и общността ангажимент, Колежът насърчава студент лидерство, академичната прогресия и навременно завършване през студентските-центриран програми, които предлагат богата и разнообразна студент опит.

Отбеляза за красив корпус, всички, но една сграда на колежа или е било построена или напълно обновен в рамките на последните шест години и строителството е започнало на втори пакет на базата на пребиваване зала. От присъединяването Атлетик конференция южните щати през 2011 г., моряците са направили своя отпечатък върху спорта сцена, печелейки мъжкия НАЯ национално голф първенство през 2014. атлетика програма Coastal на Грузия в момента поддържа осем конкурентни спортни отбори: три мъжки отбора (баскетбол, голф и тенис) и пет отбора на жените (баскетбол, голф, тенис, софтбол, и волейбол). голф, тенис и волейбол екипи са национално класират.

Това е един корпус, който може да бъде точно описан като грижовна общност от участие, интерактивни студенти, преподаватели и служители. Студентите могат да дойдат до крайбрежните Грузия за една причина, но за мнозина те стоят.

Мисия

Като държавен колеж на университетската система на Грузия, Колежа на крайбрежните Грузия ще бъде колеж избор за жителите на Грузия и независещи от чрез осигуряване на достъпни и финансово качествено образование. Застъпничество постижения в стипендия и общността ангажимент, Колежът насърчава развитието на студентите и навременно завършване през студентските-центриран програми, които предлагат богата и разнообразна студент опит. Студентите се подготвят за смислени кариери, разширено изучаване, обучение през целия живот, както и участие в глобален и технологично общество. Институцията ще осигури асоциирани и Baccalaureate градуса, които поддържат интелектуалните, икономическите и културните потребности на общността и региона.

Зрение

Колегията на крайбрежните Грузия ще бъде колеж на избор за студенти в Грузия и отвъд, предоставяйки изключителен образование за утрешните лидери и граждани чрез учене услуга, глобалната осведоменост и ангажирани предприемачеството.

Ценности

Колегията на основните ценности на крайбрежните Грузия рамката на мисията и визията, и ръководене на институцията през променящите се времена и определяне на приоритети:

Качествено образование:

Ангажимент за осигуряване на високо качество, иновативни и гъвкави възможности за образование и услуги по достъпен студент в центъра на околната среда, създаване на климат на откритието, че ценностите и обхваща запитване, така и творчество; очакваме учениците да вземат активна отговорност за своето образование; градят близки ученици-учители облигации; Предлагаме текуща оценка на академичните програми; интегриране на всички програми, които насърчават достъпа на студенти и успех.

Учене чрез опит:

Интегриране смислено преживяване и цялостен общественополезен труд на територията на колежа и в обществото като цяло с инструкция и размисъл, за да обогати опита обучение, насърчаване на отношение на щедрост в експлоатация, обучение гражданска отговорност и укрепване на общностите.

Global Awareness:

Ангажимент за осигуряване на добавена стойност образование чрез насърчаване на междукултурното разбирателство, насърчаване на уважение и признателност сред и между студенти, преподаватели и служители, и култивиране на отношения на сътрудничество с международни програми и глобални общности.

лидерство:

Адвокат лидерски роли, които поддържат професионализъм, отговорност и мотивация чрез подобрени умения в организиране, планиране, решаване на проблеми, и общуването да подготви учениците да се срещнат утрешната работна сила и променящите се нужди за развитие на региона.

предприемачество:

Преливане на изследване и иновации в учебния процес, докато закотвяне тези предприемачески стратегии в социалните и обществени цели.

Местоположения

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Въпроси