Creighton University

Creighton University

Creighton University

Представление

Creighton University , разположен в Омаха, Небраска, предлага най-високо класираното образование в йезуитската традиция за хора, които искат да допринесат с нещо значимо за света. Там студентите, преподавателите и служителите процъфтяват в подкрепяща общност, отдадена на йезуитските, католически ценности и традиции. Тук учениците се учат да стават лидери чрез обслужване на другите.

8 821 студенти, специализанти и професионални студенти от различни възрасти идват в Крейтън от близо и далеч. Те се ангажират с академични постижения; всъщност академичният профил на нашите пристигащи първокурсници представлява един от най-силните сред всички католически университети в САЩ. Студентите от Крейтън ценят вярата, лидерството и услугата и намират възможности за растеж в тези области в Крейтън. Чрез стажове, научни изследвания и клиничен опит те се учат чрез практика.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Omaha

    California Plaza,2500, 68178, Omaha

    Въпроси