Denison University

Denison University

Denison University

Представление

Като един от водещите национални колежи за Denison University може да се похвали с поколения студенти, които могат да потвърдят ефекта му върху живота им. Всеки би посочил различна причина. И всички те биха били прави, защото либералните изкуства на Денисън и жилищната общност създават колеж от безкрайни лични възможности.

В Денисън студентите трябва да се засилят - няма скриване в задната част на лекционната зала с 300 места, няма анонимност, няма летене под радара. Те имат значение като личности и са подготвени за последващи животи от най-добрите преподаватели - професори, които знаят техните неща, знаят имената на своите ученици и знаят как да вдъхновяват велики неща. И обучението достига извън класните стаи, лабораториите и студията, в залите, където живеят учениците, защото това е жилищна общност в кампуса, където учениците живеят и учат заедно и където те прегръщат идеали за почтеност, интелект, разнообразие и уважение към всеки други и околната среда.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Granville

    100 West College Street, , Granville

    Въпроси