Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Представление

Since1869, Dillard University е поела ангажимент за осигуряване на студентите с качеството четири години образование на либералните изкуства. Дилард е напълно акредитирана частно, исторически черен университет. През 2010 г., US News & World Report класира Дилард сред нацията Топ 10 HBCUs, въз основа на задълбочени изследвания студенти. Дилард също бе присъдена Класиране в Топ 10 през 2010 г. за либерални училища по изкуства в категорията социална мобилност от Вашингтон на месец.

Крайъгълният камък на Gentilly Общността New Orleans е, университета седи на една красива и спокойна 55-акровата кампус, изпълнена с подпис на живо дъбови дървета и смес от исторически сгради и модерни съоръжения.

Дилард студенти отиват в някои от най-добрите висши учебни заведения в света. Дилард момента има възпитаници учат в Харвард, Йейл, Принстън, Johns Hopkins и Лондонското училище по икономика, наред с другите. Дилард университет също е единственият университет в Съединените щати, която е партньор в Фондацията Мелтън. Дилард студенти, които стават Мелтън стипендианти участват в междукултурното обучение, развитие на лидерски умения, и глобално образование чрез симпозиуми, пътуване, онлайн дейности, стипендии за проекта, и социална услуга. приемащите страни включват Китай, Чили, Германия, Индия и САЩ.

Дилард Акценти:

В резултат на урагана Катрина, Дилард напълно реставрирана и обновена 32 кампуса сгради и три извън колежа жилищни комплекси, и къща на два нови LEED® * регистриран (лидерство в енергийния и екологичен дизайн) сгради: на Професионални училища и науките сградата, както и на Студентски съюз и Здраве & Wellness Center. През 2010 г. Дилард влезе в партньорство с Ню Орлиънс окръг Recovery Училище за нова програма за обучение на учители, които могат да революционизират обучението на учителите в Ню Орлиънс и, може би, да служи като модел за програми в цялата страна. физика програма Дилард е придобило импулсен лазер система за $ 1,800,000, че дава възможност на учениците да се извършат изследвания завършил ниво. силно аплодирана сестрински програма Дилард беше първият по рода си в Луизиана. Дилард предлага 22 академични специалности в седем отдели и училища. съотношение студент-преподавател Дилард е 11 към едно. Dillard University разполага с един от малкото поделения Student успех в нацията, един модел, който се фокусира върху подбор, задържане и подкрепа на студенти.

Възпитаниците на Дилард представляват широка гама от изключително успешни световни лидери в области, вариращи от медицина и право, до висше образование и международен бизнес, за изкуства и забавления.

Мисия и визия мисия Dillard University е да произвежда завършили студенти, които да изпъкват, да станат световни лидери, са широко образован, културен наясно, и занимава с подобряване на състоянието на човека. Чрез силно персонализирани и учене-центриран подход, студенти Дилард са в състояние да отговорят на конкурентните изисквания на разнообразен, глобално и технологично напреднало общество.

Стратегически Pillars Дилард университет е

Дилард университет ще бъде премиер лично студент университет в региона и в света на Исторически Черно колежи и университети. Дилард университет ще се разшири селективно в следдипломно обучение, изграждане на най-добрите си програми, които представляват бъдещите прогнози за потребностите от работна ръка. Дилард университет ще се увеличи и засили ангажимента си към и производството на качествени, полезни изследвания. Дилард университет ще се влеят глобализацията в своята учебна програма, така че тя се разширява обсега си на други езици, култури и страни. Дилард университет ще демонстрира ангажимент към успеха на всички ученици. Дилард университет ще разработи студент обучение лидерство и обогатени възможности за образование извън класната стая, за да предложи балансиран среда като част от опита на колежа. Дилард университет ще продължат да привличат и завършат талантливи афро-американски студенти, като приветства тези от разнообразен произход, които могат да се възползват от уникалния опит ние предлагаме. Дилард университет ще демонстрира ангажимент към технологиите като предмет, а средство за преподаване и основи на вътрешни системи, които са ефективни, надеждни и рентабилни. Дилард университет ще покаже фискална цялост, със системи за финансова и професионална отговорност и стабилност. Дилард университет ще бъдат ангажирани в съживяването на своя дом, New Orleans. Дилард университет ще разработва и публикува практики по отношение на екологизирането на своя кампус и насърчаване на устойчивостта на околната среда. Дилард университет ще разработи Center политика на Gulf Coast Public.

Местоположения

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Въпроси