Didyasarin International College

Didyasarin International College

Didyasarin International College

Представление

Изящно Инвестирайте за вашия Great Future Didyasarin Международен колеж (DRIC) е първата частна Международен колеж в южната част на Тайланд. Колежът се намира в Hat Yai City, урбанизиран и търговско значима област, в която границата с Малайзия е на 45 километра, а международното летище е на 15 км от гр. Разходите за живот тук е разумно и съблазнително (около 225 USD на месец), значително по-малко от които на Банкок и Chiang Mai, разбира се. Доброжелателен и приятелски настроени местни жители посрещат чужди хора да се присъединят към това мултикултурно общество!

Didyasarin Международен колеж (DRIC) е решен да допринесе и да отговори на потребностите на обществото, чрез представяне на високо качество на завършилите и изследвания. Нашата мисия е също да се разшири академични услуги на общности, запазването на тайландските изкуствата и културата по ефективна администрация и на участието управление, заедно с приложения на съвременни иновации и технологии. DRIC е насочена да бъде не само една институция, която осигурява по-високо образование за обществото, но също така подчертава учениците внимателно да се използват мисли, знания и способности в един праведен светлина. DRIC се стреми да произвежда професионални висшисти за за благото на обществото с най-високо образование и научни изследвания, както и услуги за общини с приложения на съвременни иновации и технологии. В момента, DRIC е отпуснало 200 стипендии за правоимащи ученици, за да отпразнуват своята 20-годишнина. DRIC е колегиум на избор на студентите да се запишат в и придобие подходящо образование, за да стане знаещ и опитен човек. DRIC завършилите ще спомогнат за създаването и развитие на обществото. Вие сте добре дошли да дойдат и да се присъединят към нас!

Вълнуващо преживяване Learning! DRIC осигурява всички студенти с "Ученически програми за мобилност", в която студентите имат възможност да се обучават в една друга страна за срок до една година! Това е времето, за учениците, за да проучи една друга култура и учебен опит! Също така, "Cooperative Образование програма" за всички студент да изпитват практически работен живот преди дипломирането. Програмата, по-известно като "Кооп", осигурява академична кредит за структуриран опит работа. Програмата помага засили професионален опит и умения на студентите в правилно адаптиране теории на практика. Тя е като на ново значение за подпомагане на младите хора да направят експериментални инициативи за обучение!

"DRIC има за цел да произвежда възпитаници на международни стандарти като граждани на света, които са оборудвани със силно морално и етично естество, както и изключителни възможности, и които са в състояние да отговорят на бързите промени и нуждите на регионалното социално-икономически. DRIC висшисти са хората, които знаят как да се мисли, уважи морални ценности, както и да бъде успешна. "

Местоположения

  • Hat Yai

    125/502 Polpichai Rd.

Въпроси