Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Представление

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) предлага уникално образование по дизайн, под формата на четиригодишен бакалавър по степен на дизайн (BDes). Първата по рода си в региона, учебната програма на DIDI е разработена в партньорство с Масачузетския технологичен институт (MIT) и Parsons School of Design и предлага отличителна програма, здраво заложена в дизайнерското мислене и творческото решаване на проблеми.

Отвори врати през есента 2018 г., DIDI е частен институт за дизайн с нестопанска цел.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Дубайският институт за дизайн и иновации смята, че бъдещето на обучението по дизайн е експериментално, трансформативно, разрушително и междудисциплинарно. Ние възнамеряваме да се превърнем в училище за избор на следващото поколение променливи, които ще измислят и създават устойчиви дизайнерски решения за днешните проблеми в полза на утрешното общество.

DIDI подготвя студентите да реагират ефективно на бързо променящия се свят с преносими умения, които са междудисциплинарни и решават проблеми по дизайн. Ще оборудваме следващото поколение производители на промени, които да използват дизайна като инструмент за създаване на положителна промяна. Нашите студенти учат визуална грамотност и технологични възможности за изработване, формиране и създаване на устойчиво бъдеще. DIDI подкрепя възникващите дизайнерски таланти в региона чрез отворен код и подход за сътрудничество, който цени сътрудничеството и партньорството. Ние сме инвестирани в интегрирани учебни иновации и технологични експерименти.

 • DIDI създава лидери и влиятели на 21-ви век.
 • DIDI предоставя световна учебна програма и глобални изследвания, за да създаде ново поколение квалифицирани индивиди в региона.
 • DIDI предоставя нова екосистема от учебни преживявания.
 • DIDI предоставя на студентите наставничество и достъп до инкубационна поддръжка.
 • DIDI използва дизайна като новият език за промяна.

137175_Studio.jpg

КАМПУСЪТ НА ДИДИ ПРЕДЛАГА ПРОСТРАНСТВО ЗА ТВОРЧЕСКИ МИНДИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ВДЪХНОВА.

Кампусът DIDI предоставя интерактивни и съвременни работни пространства за млади дизайнери в ОАЕ, в основата на Дизайнерския квартал на d3.

Създаден от Foster + Partners, кампусът създава уникална учебна среда за ученици, които да подхранват и демонстрират своите иновации и креативност.

Пространството е заложено в мега студио , заедно със съоръжения от световна класа, което дава възможност за кръстосано сътрудничество между дизайнерските дисциплини, обединявайки студенти и преподаватели в динамична среда.

ПРЕД СТУДИОТО

Студентите, живеещи в Дубай, ще имат завиден достъп до невероятен календар на дизайнерски събития, които включват Dubai Design Week, Dubai Design Days, Fashion-Forward и Sole DXB. Футуристичният град Дубай може да се похвали със златни плажове, пустини и разрастваща се сцена на изкуствата и уличната култура, разположени срещу спиращия дъха силует на Дубай.

Футуристичен, мултикултурен и безопасен, Дубай е град на иновациите, който приветства утрешните мениджъри на промяната.

Местоположения

Местоположения
 • Dubai

  Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor, , Dubai

  • facebook
  • twitter
  • instagram
  • linkedin
  • youtube

Въпроси