Duoc UC

Duoc UC

Duoc UC

Представление

intst4

За Duoc UC

Duoc UC е с нестопанска цел, частна институция за висше образование. Ние предлагаме две години и половина, технически програми и четири-годишен професионален Programs. През 2010 г. ние получихме 7 от 7 години на институционална акредитация от Националната агенция по акредитация, който удостоверява качеството на нашия образователен проект и неговото значение сред висшите училища в страната ни.

Само три висши учебни заведения в Чили са получили това отличие. Duoc UC е единственият професионален институт, заедно с, Pontificia Universidad Catolica де Чили и Универсидад де Чили, най-важните два университета в страната, за да си получавала това признание.

Ние също така сме част от Научете Чили: консорциум от 21 чилийски висши учебни заведения, които работят заедно, с подкрепата на чилийското правителство да допринесат за популяризирането на Чили като дестинация за чуждестранни студенти, които избират страната ни да живеят опита на обучение в чужбина.

intst2

Нашата история

Duoc UC е основана през 1968 г. от група студенти в престижния Pontificia Universidad Catolica де Чили, с помощта на преподаватели и синдикатите, за да предлагат курсове за сини -collar работници, които нямаха достъп до висше образование за обучение. През 1973 г. "Fundación Duoc" е създаден, за да се постигне управленска и финансова независимост от университета, това приватизационния процес е завършен през 1974 година. През 1981 Duoc Technical Training Center Professional Institute и Duoc бяха създадени под егидата на тази основа. През 1982 г. Министерството на образованието, призната професионалната институт и през 1983 г. Центърът за техническо обучение. Duoc UC остава част от мрежата на Pontificia Universidad Catolica де Чили.

intst1

Защо да избера Duoc UC?

Duoc UC е една от водещите образователни институции в Чили. През 2010 г. ние получихме 7 от 7 институционална акредитация от Националната комисия по акредитация (Comisión Nacional де Acreditación), който удостоверява качеството на нашия проект и неговото значение сред висшите училища в страната ни. Само три висши учебни заведения в Чили имат това разграничение. Duoc UC е единственият професионален институт, заедно с най-важните два университета в страната.

Нашите бъдещи студенти са в състояние да изберете един от нашите 82-технически и професионални програми за академични степени чрез 9 училища над 16 кампуса в Сантяго, Консепсион (на юг от Чили), Виня дел Мар и Валпарайсо (историческия квартал на град морско пристанище на Валпараисо е в списъка на ЮНЕСКО от световното културно наследство). Нашата инфраструктура включва над 130 лаборатории и работилници. Друга налична техника е на разположение на площ еквивалентни на 712,385 ft².

Duoc UC предлага "отраслово-фокусирани" образователни програми, чрез своя 2-годишен "технически" и 4-та година-дълго "професионални" градуса. Тя осигурява стимулираща учебна среда и състоянието на най-съвременните съоръжения, за да проправи пътя за академичен успех.

intst3

Нашата Академик предлагане

Училище за бизнес и администрация

Duoc UC предлага разнообразна и гъвкава алтернатива техническо и професионално обучение в дисциплините на управлението и бизнеса. Училището по бизнес и администрация Duoc UC развива пълния потенциал на своите студенти, дали да работят за частни фирми или да се впуснат в собствените си предприятия.

Училище на Комуникационната

В тези дни, ние сме силно съобщена и свързани един с друг чрез различни платформи: медии, социални мрежи и мобилни устройства, свързваща ни 24 часа на ден за хората по целия свят.

The Duoc UC училище за комуникация придава широк спектър от изследвания, които ще трансформират студенти в добре обучени професионалисти, които могат да разбират и прилагат комуникации в техните различни езици и форми на изразяване.

Гимназия по Строителство

The Duoc UC строително училище предлага широк спектър от области на познанието, че още от първата година на обучение, което ще приеме най-новите технологии в класните стаи, работни срещи, лабораторно оборудване и компютърна поддръжка, за да даде възможност на студентите да се развиват всички техните технически умения.

Училище за дизайн

Design може да се намери навсякъде: в продуктите, които използваме, контейнерите, които предпазват храната, в пространствата, която обитаваме, на езиците на комуникация, с които ние си взаимодействат, а дори и в услугите, които ние използваме ежедневно. Днес, дизайн е напречно част от всичко, и има много индустрии и икономически сектори, които генерират стойност чрез работа с професионалисти по дизайн.

Училището по дизайн тренира дизайн специалисти, които чрез силни международни връзки и визия на социалните иновации могат да постигнат пълния си развитие.

Училище по инженерство

За да отговори на големите предизвикателства на XXI век обучението на човешкия капитал, специализирана в критични теми за развитието на нашето общество, като енергетиката, транспорта и добив, се изисква. Тези, обучени в тези области трябва да имат знания, умения и нагласи (умения за работа), за да се направят проекти стават реално и да стигнат до развитие на страните, а също така включването на технологични и междуличностни умения.

Училището по инженерство осигурява Duoc UC студенти с техническо обучение и техническите специалности в областта на поддръжката, машини и минно дело, Електрификация и автоматизация, както и механични автомобилни и Autotronics технологии.

Училище на информационните технологии и телекомуникациите

През последните десетилетия в света е претърпял значителни промени. Технологичното развитие, особено в областта на ИКТ, само не се е променило нашето ежедневие, но е създал един нов свят, че не са могли да бъдат представял преди.

В отворено и глобализирана среда, която насърчава иновациите и технологичните възли, Училището по информатика и телекомуникации в Duoc UC има за цел да обучи хора, които ще бъдат лидерите на утрешния свят, способни да трансформират нашата действителност в един свят, който обогатява живота на хората и обществото като цяло.

Училище на природните ресурси

Училището на природните ресурси предлага различни курсове, насочени към постигане на баланс между потребностите на човека и използването на природните ресурси.

Училище на здравеопазването

Училището на здравеопазването в Duoc UC предлага кариера с човешко, модерна, динамична, иновативна и решителна визия на здравословни проблеми, със силна етична основа и с помощта на най-съвременните клинични симулационни центрове на страната. Училището също така доставя инструменти, които позволяват на студентите да се превърне в най-добрия специалист в областта.

Гимназия по туризъм

Днес туризъм в Чили и светът преживя силен растеж, създаване на различни видове дейности, вариращи от открит и еко-туризъм, работещи на борда на круиз, в кулинарни и гастрономически сектори, или в рамките на летища и хотели, между другото.

Duoc UC студенти ще се развиват езиковите умения по английски и португалски, работят с технологични инструменти, свързани с туризма, и да изпитат удовлетворението на "добре свършена работа", като виждате усмивката на доволни клиенти.

Местоположения

Местоположения
  • Santiago

    Padre Alonso de Ovalle 1586, Santiago, Región Metropolitana, , Santiago

    • facebook
    • twitter
    • youtube

Въпроси