Keystone logo
Dusit Thani College Бакалавър по бизнес администрация в мениджмънта на хотелиерството с École hôtelière de Lausanne
Dusit Thani College

Бакалавър по бизнес администрация в мениджмънта на хотелиерството с École hôtelière de Lausanne

Bangkok, Тайланд

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 38 045 / per year *

Смесен

* или 1 217 280 THB годишно

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Бакалавър по бизнес администрация в мениджмънта на хотелиерството е предназначен да даде на младите хотелиери уменията и знанията, от които се нуждаят, за да поемат управленски роли и да станат лидери в индустрията на хотелиерството, както и в други сектори на кариерата, където управлението на взаимоотношенията с клиенти е ключово изискване, както и да се преследва възможностите им за кариера на международно ниво.

Сертифицирана програма от водеща световна институция Ecole hôtelière de Lausanne.

Dusit Thani College е единствената образователна институция в Тайланд, която предлага международно акредитирано обучение на университетско ниво в индустрията на хотелиерството. От 2012 г. Dusit Thani College предлага международна бакалавърска степен, сертифицирана изключително от световната водеща институция за управление на гостоприемството, Ecole hôtelière de Lausanne (EHL). Бакалавърът по бизнес администрация (хотелиерство и курортно управление) е предназначен да даде на младите хотелиери необходимите умения и знания, за да станат лидери в индустрията на хотелиерството и да продължат кариерата си на международни нива. Програмата е предназначена да ангажира млади специалисти в сферата на гостоприемството, използвайки реални предизвикателства, базирани на бизнеса.

Dusit Thani College","author_url":"","source":"Dusit Thani College"}" />

166622_DS010001.jpg

Възможност за програма за обмен

Dusit Thani College е установил академично сътрудничество с мрежа от реномирани международни партньори, с цел да предостави разнообразна гама от висококачествени учебни програми и програми, които са в съответствие с международните стандарти.

Защо да влизате в хотелиерството?

С нарастването на туризма търсенето на квалифицирана и квалифицирана работна сила се увеличава, заедно с броя на наличните работни места на високо ниво. Секторът е широк и разнообразен и изисква разнообразни умения в редица роли в хотели и курорти, спа центрове, MICE и събития, ресторанти и авиокомпании. Защо в Тайланд? Една от най -популярните туристически дестинации в света, Тайланд се гордее с уникална култура на гостоприемство. Разнообразните и завладяващи пейзажи и храна го правят идеалното място за развитие на кариера в сферата на услугите.

Защо Dusit Thani College

Ние осъзнаваме нуждата в бранша от добре обучени професионалисти и като част от Dusit Group, ние имаме уникално място да предоставим както експертиза, така и възможност за практически опит. Независимо дали учите до степен или сте участвали в нашите кратки курсове, вие ще се поучите от най-добрите хотелиерски индустрии, изграждайки уменията си чрез теоретично проучване и практическо приложение в нашия свързан хотел Dusit Princess Srinakarin, който се намира до колежа.

Dusit Thani College","author_url":"","source":"Dusit Thani College"}" />

DS021659 (1)

Кариерни перспективи

Завършването с квалификация на хотелиер по международни стандарти е ключът към редица позиции в различни отдели в хотелиерството, включително ресторанти, хотели и курорти, MICE, авиокомпании и круизни линии.

Кариерни възможности

 • Генерален мениджър в хотели и курорти или член на изпълнителните комитети
 • Продажби и маркетинг: Координатор, Изпълнителен директор, Мениджър или Директор Продажби и маркетинг
 • Човешки ресурси или Корпоративен офис на доставчика на услуги за хотелиерство
 • Стажант мениджър
 • Отдел Стаи: Мениджър на предния офис, Мениджър на приходите
 • Храни и напитки: Мениджър на ресторанта или Директор на храни и напитки
 • Хотелиерски предприемачи

" Dusit Thani College е единствената образователна институция в Тайланд, която предлага международно акредитирано обучение на университетско ниво в хотелиерската индустрия. От 2012 г. Dusit Thani College предлага международна бакалавърска степен, изключително сертифицирана от водещата световна институция за мениджмънт на хотелиерството, Ecole hôtelière de Lausanne (EHL). Бакалавърът по бизнес администрация (управление на хотели и курорти) е предназначен да даде на младите хотелиери уменията и знанията, от които се нуждаят, за да станат лидери в индустрията на хотелиерството и да продължат кариерата си на международно ниво. Програмата е предназначена да ангажира младите професионалисти в гостоприемната среда, използвайки предизвикателства в реалния живот, базирани на бизнеса. "

Госпожица Тунярус Буаняфет
Мениджър - Управление на приходите в DusitD2 Хуа Хин

Dusit Thani College","author_url":"","source":"Dusit Thani College"}" />

166624_DS010180.jpg

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Бакалавър по международен мениджмънт в хотелиерството и туризма
  • Split, Хърватска
 • Бакалавърска степен Международен хотелски мениджмънт
  • Málaga, Испания
 • Bachelor in Tourism and Hotel Management
  • Ankara, Турция