© Eli Haney, Northwest University photographer
Earlham College

Earlham College

Earlham College

Представление

Ърлхам е национален колеж по либерални изкуства с репутация на отлично преподаване и подготвяне на студентите да направят дълбока положителна промяна в света.

Интелектуално предизвикателство

Студентите в Ърлхам се грижат за собственото си обучение и са подготвени за професионален успех и прием в висши програми за висшисти. Те избират от повече от 40 области на обучение и се преподават от специализирани преподаватели. Класовете са малки, с богати възможности за обсъждане, разследване и откриване.

Глобално ангажирани

Ърлхам се ангажира да посрещне студенти от цял свят. Нашите студенти идват от всички краища на САЩ и около 80 други страни. Всъщност Ърлхам се нарежда на 6-то място сред националните колежи по либерални изкуства в най-големия процент от международните студенти в университета, според US News и World Report.

Социално загрижени

Студентите в Ърлхам имат чувство за управление на живота си и вярват в тяхната сила и отговорност да променят света, според колежи, които променят живота: 40 училища, които ще променят начина, по който мислите за колежите. Около 30% от анкетираните завършили, че повечето или цялата им работа е ориентирана към социални промени.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Бъдещо режисирано

Ърлхам е на 29-о място сред 1 306 американски институции за висше обучение по процент на завършилите, които продължават да печелят докторска степен. В науките за живота ние сме на 9 място сред 1341 институции. Петдесет процента от възпитаниците на Ърлхам започват завършване на училище в рамките на 10 години след завършването им.

Няколко завършващи постижения през последните пет години

Прием за:

 • Колумбийски университет
 • Джорджтаун университет
 • Харвардския университет
 • Университета в Чикаго
 • Мичиганския университет
 • Университет на Оксфорд (Обединеното кралство)
 • Университет в Упсала (Швеция)

Обслужване на програми като:

 • Американския
 • Година на града
 • Корпус на мира
 • Доброволно обслужване на квакер
 • Учи за Америка
 • Световно Учение

Кариери като:

 • Постоянен лекар, Неврологичен институт Бароу
 • Собственик / изпълнителен директор, NetStuffers LLC
 • Директор на програми, младши постижения
 • Геолог, щата Мичиган
 • Координатор по международни отношения, град Осака
 • Биохимик, БП Биогорива
 • Галерия Асистент, Художествена школа в Old Church

Подкрепа за изследователска или хуманитарна работа от:

 • Фондация Карнеги
 • Дейвис проекти за мир
 • Фулбрайт Грант
 • Награда за обществена услуга в Хънтингтън
 • Пред-докторска стипендия на Националната научна фондация
 • Международно ротарианско мирно дружество
 • Watson Fellowship

Мисия

Мисията на Earlham College , независим, жилищен колеж, е да осигури най-висококачественото бакалавърско образование по либерални изкуства, включително науките, оформено от отличителните перспективи на Религиозното дружество на приятелите (квакерите).

Основна вяра на Приятелите е, че цялата истина е Божията истина; по този начин Ърлхам подчертава търсенето на истината, където и да го преследва; липса на принуда, оставяйки доказателствата да водят това търсене; уважение към съвестта на другите; отвореност към нова истина и следователно готовност за търсене; истинност, строга почтеност при справяне с фактите; прилагане на онова, което е известно за подобряване на нашия свят.

За да осигури образование с най-високо качество с тези акценти, мисията на Ърлхам изисква избора на изключителен и грижовен преподавател, ангажиран да създава отворена, съвместна учебна среда. Колежът осигурява постоянната подкрепа и развитие на този факултет.

Процесът на преподаване и обучение в Ърлхам е оформен от възгледа на образованието като процес на пробуждане на "учителя вътре", така че нашите студенти да станат ученици през целия живот. Студентите в Ърлхам се насърчават да бъдат активни и да участват.

Колежът предоставя широки възможности на студентите и преподавателите да си взаимодействат помежду си като личности, да се учат един от друг в общност на сътрудничество, важен аспект от който е съвместното изследване на студентите / преподавателите.

В Earlham College това образование се провежда с грижа за света, в който живеем и за подобряване на човешкото общество. Колежът се стреми да възпита морално чувствителни лидери за бъдещите поколения.

Ето защо Ърлхам подчертава глобалното образование, мирното разрешаване на конфликти, равенството на хората и високите морални стандарти на личното поведение.

Лидерство и управление

Ърлхам насърчава откритото участие на преподаватели, администрация, студенти и служители в процесите на управление. В съответствие с нашето наследство на Quaker, ние търсим отворени уши и отворени умове по време на консултациите и експертните комитети и групи, които да работят с консенсус по време на вземане на решения.

Ан М. Хаутман, изтъкнат преподавател, учен, автор и лидер на висшето образование, стана 20-ти президент на Earlham College и Earlham School of Religion на 1 юли 2019 г.

Хаутман дойде в Ърлхам от Технологичния институт на Роуз-Хълман, където тя изпълнява ролята на проститутка и вицепрезидент по академичните въпроси. Тя има докторска степен от Оксфордския университет по зоология и магистърска степен по антропология от UCLA. Печели бакалавърска степен по изкуства от Помона колеж. Хаутман е квакер и е първата жена, която изпълнява функциите на президент на Ърлхам.

Преди това Хаутман е бил декан на Училището по естествени науки, математика и инженерство в Калифорнийския държавен университет Бейкърсфийлд и като ръководител и професор в Училището по природни науки на Томас Х. Госнел в Рочестърския технологичен институт. По-рано в кариерата си тя заемаше преподавателски позиции в Калифорнийския държавен университет Фулъртън, Сокаския университет в Сока и колежа Нокс. Автор е на множество учебници и статии на научно-педагогическа тематика. В момента Houtman е попечител на Съвета на колежа.

Кампус и история

Комплексът с градове от 800 акра на Earlham College включва Earlham College и училището по религия в Earlham. Приблизително 1200 студенти от студентите наричат този засенчен дървен кампус свой дом.

В кампуса студенти и посетители ще открият 600-декара участък от гори, потоци, езера, стари ниви и прерии, използвани за научни изследвания и отдих. Допълнителни природни зони са заделени за научни изследвания, включително старорастяща гора и скален резерват.

Понастоящем 94 процента от студентите пребивават в кампуса в една от осем зали за пребиваване или повече от 20 къщи за тематични и приятелства.

Между 1998 и 2014 г. Ърлхам разширява, реновира и изгражда големи сгради на кампуса - включително академични, резиденционни зали и спортни съоръжения - представляващи инвестиция от над 40 милиона долара.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Фон на кампуса

Историческото начало на Ърлхам в Ричмънд, Индиана, се корени в Голямата миграция на квакерите от източната част на САЩ през първата половина на XIX век. Първоначално едно общообразователно „селектирано“ училище, отворено само за приятели, до 1865 г. училището приема студенти, които не са квакерци, и наема първия си професор, който не е квакер, през 1886 г. Днес около 11% от преподавателите в Ърлхам и 12% от неговите ученици идентифицират като квакери.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Въпроси