Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Eastern Mennonite University

Представление

За ИПС

Един образование ИПС помага на учениците да открият целта си в живота и да се подготвят, за да направи разликата за общото благо, както у нас и по света. строги академици ИПС подчертават една по-една взаимоотношения с професори, крос-културно съзнание, грижа за създаване и обслужване на другите.

ИПС предлага бакалавърски, магистърски и семинарни програми от гледна точка на Mennonite анабаптист в красива обстановка в красивия Shenandoah долина.

Учениците вземат курсове в нашия основен кампус в Harrisonburg, Вирджиния; в нашата Ланкастър, Пенсилвания сайт; на линия; и в цял свят чрез нашата известна кръстосана културна програма.

Само правото размер

ИПС е достатъчно малък, че да можете лесно да се опознаем съученици и преподаватели в различни програми. Професори са ментори, които ви познават лично и ви съветват 1: 1. Можете да се включите в най-различни дейности, като театър, Студентски асоциация правителство, министерство кампус, интрамуралния или intercollegiate спорт, музика и хор. Всички те предоставят възможности да научат повече за себе си и да се развиват ценен опит за бъдещата автобиографията си.

хуманитарни науки

Като студент, независимо от основната ви, ще имате полза от стойността на образованието либерален изкуства. Работодателите и висши учебни заведения оценят кандидатите с фондация либерално образование по изкуства, защото те са добре закръглени критични мислители и решават проблеми, които са имали голямо излагане на въпроси и идеи от различните дисциплини и обществото.

Живот след дипломирането

възпитаници на ИПС да печелят повече от една степен - те откриват целта си в живота и да доведе организациите, които служат за общото благо. ИПС възпитаници са успешни хора на бизнеса, отразяващи лекари и специалисти. Хиляди са имали значително въздействие с международни агенции за услуги, като например Централен комитет Mennonite и Mennonite Disaster услуга, в допълнение към други denominationally-базирани и светски програми за услуги.

ИПС двуалуминиев триоксид Leymah Gbowee е една от трите жени награден 2011 Нобелова награда за мир. Leymah започва пътуването си в ИПС с нашия свят-известност Summer изграждане на мира институт и продължи да печелят майстори в преобразуването на конфликти.

Близо 90% от ИПС гради, които отговориха на алумни проучвания намери работа в тяхната област на обучение в рамките на една година от дипломирането. Работодателите наемат ИПС възпитаници на всички нива, защото на силни техния морал и ценности, уважение към другите, желанието да се направи разлика, комуникация и умения за критично мислене, и самочувствие. Научете повече за студентски успех след дипломирането.

Какво е Mennonite?

Не е запознат с Менонити? Менонити принадлежат към историческите мирни църкви. Много студенти ИПС идват от Mennonite вяра традиция, но по-голямата част от ИПС студенти идват от други религиозни традиции. Десетки религиозни групи са представени на територията на колежа от всички краища на света. Това разнообразие дава възможност за междукултурни срещи на територията на колежа и в класните стаи.

Вирджиния и Пенсилвания

ИПС разполага с основен корпус и един сайт в Ланкастър, Пенсилвания, предлага курсове по места извън площадката и в двете Пенсилвания и Вирджиния, и предлага много класове (и два градуса) онлайн. Независимо дали сте в нашата красива кампус в долината Шенандоа (Harrisonburg, Вирджиния) - в близост до две национални гори и Шенъндо - в нашите процъфтяващи класни стаи в Ланкастър, Пенсилвания, или в църквата във Филаделфия, ще забележите, гостоприемството и общност, която е толкова важна за ИПС.

ИПС вярва ...

споделени основни ценности на Европейския валутен съюз са в основата на един християнски университет, като никой друг. Нашата студент, завършил, семинарията и други програми за подготовка на учениците, за да служат и да доведе в световен мащаб.

Global Общността и Cross-културно съзнание

Ние живеем в един все по-свързан свят. Ето, ние се питаме как нашите избори влияят върху други по целия свят.

Нашата добре позната крос-културна програма - повече от три десетилетия стари - е един от най-силните програми междукултурни за обучение в страната. И е част от това, което прави ИПС християнски университет, като никой друг.

Cross-културно изследване - винаги с ветерана преподаватели и персонал - е изискване за ИПС студенти. Някои участват в триседмични програми в местната общност или по-голяма Северна Америка. Някои прекарват един семестър в градска Washington, DC, участващи в вълнуващи стажове. Други прекарват един семестър в друга част на света, често Близкия изток, Централна и Източна Азия, Латинска Америка, или Африка.

Когато сте пътували до Централна Америка, посети областите на кафе на зърна, и остана с борещите фермерите, да започнете да се възползва от голямата картина. Или когато си междукултурни изследвания ще ви отведат до градчето на Совето в Южна Африка, за да научите повече за историята и спиращ въздействието на апартейда първа ръка, вашето чувство за емпатия се задълбочи, заедно с вашето разбиране на нашия взаимосвързан свят.

Устойчивост и Stewardship

ИПС се практикува устойчивост дълго преди "зелена" стана модерен. Нашите енергийно ефективни сгради са някои от най-добре представящите колеж мощности в страната.

Нашата слънчева масив на покрива на Hartzler библиотека е най-голямата слънчева инсталация в щата Вирджиния, когато той е бил инсталиран през 2010 година. Нашата кампус градина осигурява произвеждат за трапезарията; поддаващи отпадъци от трапезарията се храни в градината. Устойчивостта е изтъкан в учебната програма на много нива.

Вяра и Fellowship

Вярата е важно в ИПС. Ние всички пътуващи заедно - въпреки че може да има различни пътища - към задълбочаване на нашата вяра, обучение как да живеем, че вярата ден за ден, и достигайки академични и професионални цели.

Около една трета от студент тялото е Mennonite. Десетки вероизповедания и религиозни традиции, както и повече от 30 националности, са част от семейството на ИПС.

Някои от от начините студенти се свързват с Христос на територията на колежа включва: параклиси в цялата седмица, в неделя вечерта тържества, поклонение чрез музиката, изучаване на Библията в общежития, и молитвени партньори, готови да ви подкрепят през целия си година. Други студенти се ползват като част от мрежа на възрастните учащи се, които споделят сходни ценности и цели.

Служба на другите

Достигане на другите е важно. В ИПС, ще участват в общественополезен труд и може би дори да го намерите променят живота. Много възпитаници правят доброволческа служба в продължение на година или повече след дипломирането, или дори за цял живот чрез църквата министерство и в други професии услуги.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Harrisonburg

    Eastern Mennonite University 1200 Park Road, 22802 , Harrisonburg

  • Lancaster

    Eastern Mennonite University 1846 Charter Lane, 17601, Lancaster

    Въпроси