Keystone logo
Eastern University

Eastern University

Eastern University

Представление

Източна университет е неправителствена, регионално акредитирана институция, основана през 1925 г. През дългата ни история, ние се стремим да Събуждане СВЕТА етични бизнес практики, чрез обучение на бъдещите лидери заземени във вяра, причина и справедливост.

приложимост

В Източна университет, ние не вярваме в трудоемки. Всеки един от нашите онлайн програми са удобни и достъпни цени. Те се слее изследвания с приложение в реалния живот. Чрез смислено сътрудничество и проекти, ние ви предостави знания и нови рафинирани умения, които можете да приложите веднага. Холистичният Support

Като ценен част от нашата онлайн общност, посветена факултет ще бъде в подкрепа на вас. Ние демонстрира сериозен ангажимент към вашия успех чрез осигуряване на наставничество и насоки, така че можете да постигнете целите си. навременна подготовка

Тези дни, възрастни, като ви се връщат на училище, за да спечелиш, че дълго търсен акредитивни писма и постигане на целите си. Нашите онлайн програми са предназначени да бъде удобно, гъвкаво и достъпно. Източна университет може да осигури уменията, за да преминете в рамките на бързо развиващите се кариера в старчески, образование и бизнес индустрии.

National Recognition

Национално признати християнски университет включително отличие Best колежи "Един от 50 Best колежи за по-големите ученици.

US News & World Report Top - Tier класиране на университетите-Северна област.

Регионална акредитация

Източна университет е акредитиран от членки Комисията Близкия за висшето образование, улица Market 3624, Филаделфия, Пенсилвания 19104. (267-284- 5000)-членки Комисията Близкият за висшето образование е институционална акредитация на агенция, призната от генералния секретар на САЩ на образованието и на Съвета за акредитация на висшето образование.

Местоположения

  • Wayne

    Eastern University, 1300 Eagle Road St. Davids, PA 19087-3696, Wayne

Въпроси