Edith Cowan University

Edith Cowan University

Edith Cowan University

Представление

Защо ECU е чудесен избор за международни студенти

Edith Cowan University (ECU) е държавен университет в Западна Австралия. Наречен е в чест на първата жена, избрана в австралийски парламент, и е единственият австралийски университет, кръстен на жена. Имаме три кампуса в Западна Австралия, всеки от които предлага модерно, оживено място за обучение и обучение.

Нашите кампуси разполагат с модерни съоръжения, включително безжичен интернет, 24-часов достъп до компютърни лаборатории, библиотеки с отворени учебни пространства извън работното време и безопасна среда, в която можете да учите, сами или с други студенти. Ние също така се ангажираме да поддържаме нашата среда, като намаляваме нашия отпечатък и насърчаваме постигането на устойчива общност.

189108_18192-1-2837.jpg

Когато учите в ECU, ще получите образование с 5 звезди. Това включва как ви преподават, как развивате умения за бъдещето и как получавате подкрепа по време на курса. Качеството на преподаване е изключително важно и в ECU правилата за качество на преподаване. В независимо проучване – всяка година през последните 16 години – нашите възпитаници ни оцениха с 5 звезди за качество на преподаване (Ръководство за добри университети)

189107_18192-1-0214.jpg

Имаме 8 учебни и изследователски училища, които колективно предоставят разнообразна гама от курсове по изкуства и хуманитарни науки, бизнес и право, образование, инженерство, медицински и здравни науки, медицински сестри и акушерство, наука и Западноавстралийската академия за сценични изкуства. Нашата широка гама от степени е разработена в консултация с индустриални групи и нашият преподавателски състав има богат опит в индустрията. Така че можете да очаквате подходящо за индустрията преподаване и изследвания в подкрепяща учебна среда, която е пълна с наградени съоръжения.

Степени, които ви заемат места

Дипломите на ECU са международно признати и много от нашите курсове са професионално акредитирани от национални и международни професионални органи и организации. Това означава, че вашата ECU квалификация ще ви помогне да намерите работа по света, включително в родната ви страна.

Най-доброто цялостно изживяване

В ECU знаем, че животът в университета е повече от учене и посещаване на лекции. Тук ви насърчаваме да обогатите живота си със студентски клубове, спортни отбори, възможности за доброволчество и други. Всъщност бяхме класирани най-добре от всички австралийски университети за цялостния опит на чуждестранните студенти в проучването QILT за 2020 г.

Най-високо качество на преподаване

Ние сме един от най-добрите университети в Австралия за преподаване. За удивителните 16 поредни години нашите възпитаници са оценили качеството на нашето преподаване с 5 звезди в Ръководството за добри университети. Само три други университета в страната могат да се мерят с това.

Страхотни индустриални връзки

ECU има много партньорства и връзки с индустриални групи и организации в Западна Австралия, Австралия и по целия свят. Тези връзки ни помагат да ви предоставим възможности за придобиване на практически опит, стажове или практики, докато учите. Може също така да ви помогне да си намерите работа, след като завършите!

Нашите вълнуващи и иновативни индустриални партньорства ви помагат да придобиете ценен опит в индустрията и конкурентното предимство, необходимо на днешния глобален пазар на труда, който знае, че следващият ви стаж може да ви донесе най-добра кариера точно като международен дипломиран дизайнер Ариана. Разберете как един стаж в IBM я изпревари пред конкуренцията!

Легендарна студентска подкрепа

Ученето в друга държава може да бъде предизвикателство за много хора. Но в ECU ви помагаме да преодолеете всякакви академични или лични предизвикателства чрез нашите многобройни услуги за поддръжка. Ние сме един от най-добрите университети в Австралия за подкрепа на студенти – дори имаме екип за успех на студенти!

Допълнителна година права за обучение след работа

След като завършите обучението си, може да отговаряте на условията за временна дипломирана виза , която ви дава възможност да живеете, работите и учите, като същевременно придобивате ценен трудов опит в рамките на процъфтяващия австралийски пазар на труда. Статутът на регионален град на Западна Австралия означава, че може да имате право да останете в Западна Австралия четири до шест години след завършване на бакалавърско или следдипломно обучение.

WA разширява своя списък с професии с умения за висше образование

Международните студенти са важна част от общността на WA и сега с над 300 професии в Списъка на дипломираните професии , вашата нова квалификация може дори да доведе до постоянно пребиваване, съчетайте това с щедри заплати и класацията на Пърт за един от най-удобните за живеене градове в света , никога не е имало по-добро време за обучение във Вашингтон.

Характеристики на кампуса

Съоръжения в кампуса

ECU осигурява подкрепяща учебна среда, като предоставя разнообразие от услуги и съоръжения в кампуса на всички наши студенти.

Услуги, насочени към студентите

Услугите, насочени към студентите и персонала, включват:

Настаняване

Имаме настаняване в кампуса и в трите кампуса, управлявани от Campus Living Villages.

Грижа за деца

Кампусите Joondalup и Mount Lawley предлагат професионални, добре оборудвани центрове за гледане на деца.

Компютърни кабинети и безжичен интернет

Студентите се радват на 24-часов достъп до компютърни съоръжения в кампуса.

Консултативна услуга

Тази услуга може да ви помогне да разрешите всякакви академични или лични проблеми. Безплатно е за всички студенти.

Справедливост, разнообразие и услуги за хора с увреждания

Тези услуги предоставят подкрепа на студенти с различни учебни нужди.

Здравна услуга

Медицинските центрове са удобно разположени в кампусите на Joondalup и Mount Lawley, осигурявайки лечение на лични лекари и медицински сестри.

Помощ за хора с увреден слух

ECU предоставя два вида системи за подпомагане на слуха - индукционни и инфрачервени - в няколко стаи за преподаване и обучение в трите кампуса.

Типът подова индукционна верига позволява директно използване на вашия личен слухов апарат с Telecoil (уловителна бобина).
Инфрачервеното решение изисква заемането на един от двата вида приемници:

 • Приемник, който е съвместим с вашия слухов апарат с Telecoil.
 • Слушалки с инфрачервен приемник.

IR приемници за усилване на слуха се предлагат от Службата за справедливост, разнообразие и увреждания и от следните места:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • Югозападна eLab (SW.3.101E)

Библиотека

Библиотеките в кампуса предоставят изчерпателни колекции от книги и списания, електронни ресурси и съоръжения за обучение и изследвания.

Студентски център

Student Hub е първата точка за контакт за всички студентски запитвания, включително академична информация, записвания и карти за достъп.

Студентска гилдия, клубове и сдружения

Студентската гилдия представлява студентите по редица академични и правни въпроси. Освен това предлага много социални и културни дейности чрез набор от клубове и асоциации.

Търговски обекти

Храна, кафенета и барове

От кафе на път до обилно хранене, нашите кампуси имат набор от възможности за храна и напитки.

Фризьорски и козметичен салон

Crown Hairdressing се намира в кампуса Joondalup, обслужвайки както мъжки, така и женски персонал и студенти.

Спорт и фитнес

Модерни съоръжения за спорт, отдих и фитнес са разположени и в трите кампуса.

Кооперативният магазин

Co-Op Shops предлагат широка гама от образователни и учебни ресурси, както и софтуер, технологии, игри, канцеларски материали, дрехи, аксесоари за пътуване и много други.

Услуги за печат, копиране и сканиране

Печатните центрове на Luminate PrintWorks са отворени за служители и студенти. Експертите на място ви дават идеи и препоръки за създаване на брошури и плакати, отпечатване на дипломни работи, учебни бележки и много други. Центровете на Luminate PrintWorks са разположени в кампусите Joondalup, Mount Lawley и South West.

Нашите кампуси

Имаме три кампуса в Западна Австралия, всеки от които предлага модерно, оживено място за обучение и обучение. Нашите кампуси разполагат с модерни съоръжения, включително безжичен интернет, 24-часов достъп до компютърни лаборатории, библиотеки с отворени учебни пространства извън работното време и безопасна среда, в която можете да учите, сами или с други студенти.

Кампусът Joondalup

Нашият кампус Joondalup е централата на университета. Кампусът разполага с най-съвременни съоръжения, включително Health and Wellness Building, мултимилионен спортен и фитнес център, наградена библиотека и студентски център, пивоварна, кино на открито за летните месеци и др. -настаняване в кампуса.

Кампус Маунт Лоули

Нашият кампус Mount Lawley е само на минути от централния бизнес район на Пърт и кафенетата на Beaufort Street. Той е оборудван с обширни учебни ресурси, първокласни ИТ съоръжения и съоръжения за сценични изкуства, спортен и фитнес център и настаняване в кампуса. Кампусът също е дом на Западноавстралийската академия за сценични изкуства (WAAPA).

Югозападен кампус

Разположен на два часа път с кола южно от Пърт, нашият Югозападен кампус (Bunbury) е в непосредствена близост до световноизвестния регион на река Маргарет. Кампусът е най-големият университетски кампус извън столичния район и разполага с модерни съоръжения, малки класове, широк набор от курсове и настаняване в кампуса.

  Стипендии и финансиране

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  Местоположения
  • Joondalup

   Edith Cowan University 270 Joondalup Drive, 6027, Joondalup

   • facebook
   • youtube
   • instagram
   • twitter
   • linkedin
  • Mount Lawley

   Edith Cowan University 2 Bradford Street, 6050, Mount Lawley

   • Bunbury

    Edith Cowan University 585 Robertson Drive, , Bunbury

    Въпроси