Keystone logo
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Представление

За EIBFS

Основана през 1983 г., Институтът емирства за банкови и финансови изследвания (EIBFS) предлага програми на световно ниво на образование, обучения и други свързани с нея услуги в областта на банковото дело и финансите в три състояние на кампуса на изкуството стратегически разположени в Шаржа, Абу Даби и Дубай , Подвластни на инициативата Emiratisation, EIBFS подкрепя граждани на ОАЕ чрез предоставяне на първокласни съоръжения за обучение и насърчаване на растежа кариера в банкови и финансови услуги сектор.

EIBFS е глобално интегрирана с различни водещи институти и университети по света, за да донесе и предлагат най-добрите програми и курсове в банковия и финансовия сектор на ОАЕ.

EIBFS има значителен принос за живота и кариерата на хиляди студенти и работещи професионалисти в областта на домейна на банковото дело и финансите поддържа от своите висококвалифицирани, квалифицирани и опитни академици и корпоративни треньори.

EIBFS е свидетел на значителен растеж през годините, особено в броя на студентите и стажантите, академични и обучителни програми, учебни корпуси сайтове, преподаватели и служители, бивши и различни други измерения.

Всяка година институтът посреща хиляди студенти и стажанти от цяла ОАЕ, за да се образоват, обучават и предлагаме широка гама от банкови и възможности финансови учене, подкрепени от най-добрите в класа изследвания, опит, програми и съоръжения.

Местоположения

 • Dubai

  EIBFS Dubai Campus Dubai International Academic City Al Ruwayyah 2 Opposite Zayed University, 341400, Dubai

  • Abu Dhabi

   EIBFS Abu Dhabi Campus Al Moroor Street Next to the Emirates Centre for Strategic Studies and Research , 7108, Abu Dhabi

   • Sharjah

    EIBFS Sharjah Campus Opposite Sharjah Immigration & UAE Central Bank , 4166, Sharjah

   Въпроси