Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Представление

Всички членове на факултета участват както в научните изследвания, така и в преподаването. Това позволява на училището да процъфтява. С пет предучилищни програми и 18 програми за висше образование, Erasmus School of Economics се стреми да се превърне в най-добрата в своите дисциплини (икономика, бизнес икономика и иконометрия) и се стреми да постигне върхови постижения както в своята наука, така и в преподаването. Това може да бъде измерено чрез представянето му в класацията.

Erasmus School of Economics стратегически се фокусира върху икономиката. Точно както преди 100 години, тъй като училището е създадено през 1913 г., икономистите са сърцето на Университета Еразъм в Ротердам. Най-добрите завършили студенти по "Еразъм" направиха изключителен принос за науката, правителството и бизнеса.

Erasmus School of Economics е международно признат институт, който допринася за научното познание за бъдещи икономически проблеми и има за цел да отговори на актуални въпроси от значение за правителството и фирмите. Фокусът на училището е върху създаването, разпространението и прилагането на научни знания, всички от икономическа гледна точка. Erasmus School of Economics разчита на най-новите прозрения в дисциплината. Тя си сътрудничи с международни научни партньори и има местни позиции в бизнеса, свързани с уникалната позиция, която град Ротердам има като център на транспорта и промишлеността.

Характеристики на кампуса

Центърът на Erasmus University Rotterdam е нашият кампус Woudestein, удобно 15-минутно пътуване с велосипед от центъра на Ротердам, включително елегантната нова жп гара Rotterdam Centraal (където можете също да хванете трамвая или метрото до EUR.) Извън учебното време, студентите учат в изпълнената със светлина нова сграда на Polak или в нашата ултрамодерна университетска библиотека, вземете кафе в Erasmus Food Plaza или посетете събитие в театъра или кафенето в de Smitse. Спортният център в кампуса предлага фитнес, танци, спининг, скуош и тенис сред много други класове.

  Статистика на възпитаниците

  Класации

  Икономическата гимназия "Еразъм" се стреми да се превърне в най-добрата в своите дисциплини (икономика, иконометрия) и се стреми да постигне върхови постижения както в изследванията, така и в преподаването. Това може да бъде измерено чрез представянето му в класацията.

  Има няколко международни университетски класации, в които участва Erasmus School of Economics, които се считат за най-влиятелните. QS World University Ranking, Times Higher Education Ranking и Academic Ranking на световните университети. Повечето от класациите са фокусирани върху изследвания, но някои от тях станаха многоизмерни през последните няколко години.

  Гореспоменатите влиятелни класации установиха, че има търсене на по-балансирана система за класиране, която се основава на повече показатели, освен изследвания. Така те коригираха методологията си, като включиха повече индикатори, които определено дават по-балансирана и точна представа за един университет.

  QS World University Rankings

  • 2-ри в Холандия
  • 14-ти в Европа
  • 44-ти в света

  QS класиране

  QS World University Rankings е едно от тези многостранни класации, където Erasmus School of Economics отбелязва особено добри резултати, когато става въпрос за икономика/иконометрия.

  В момента изследването обхваща над 2000 университета и класира над 700.

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Chat with students

  Въпроси