Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Представление

ПРОУЧВАНЕ В БРАЗИЛИЯ И ПОЛУЧАВАНЕ НА БРИТАНСКАТА ДИПЛОМА

Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) е иновативен учебен център, който предлага курсове по творчески теми със световен стандарт. ЕБАК има партньорства с Университета в Хертфордшир (Великобритания) и Московския училищен консорциум, състоящ се от Британското висше училище по изкуства и дизайн, Московската архитектурна школа МАРЧ, Московската филмова школа и училището за компютърно графично изкуство. Училищата образуват общност от ученици и учители, които си сътрудничат и обменят информация и знания, създавайки уникална атмосфера на преподаване.

Училището предлага на студентите възможността да учат в Бразилия по подобен курс с Великобритания, а също и като единствената институция в Латинска Америка, която предлага британски бакалавърска степен, издадена от Университета на Хертфордшир, валидна в Обединеното кралство, Европейския съюз и Съединените щати.

ЕБАК е творческа и предприемаческа институция с бакалавърски, иницииращи и специализирани курсове в областта на изкуството и дизайна, аудиовизуалната и компютърната графика, фокусирана върху пълното развитие на студентите. Разположен в съседство на Вила Мадалена, сърцето на творческата индустрия в Сао Пауло, училището има най-добрата инфраструктура и най-новото оборудване на пазара, така че учениците му да научат от най-иновативните.

КУРСОВЕ, ПРЕДЛАГАНИ

Училището предлага обучение по творчески дисциплини както в курсовете за обучение, така и в специалностите, с професори, които са професионалисти в областта си. Студентите, които изберат да завършат - британски бакалавър, учат от 3 до 4 години, в зависимост от тяхната квалификация и опит. Друг начин да учат в EBAC, също с международно качество, е да изберат един от курсовете за специализиране както за професионалисти, които работят на пазара, така и за тези, които желаят да променят кариерата си. Освен това има интензивни курсове, иницииране и специални курсове за тийнейджъри.

МЕЖДУНАРОДНО ОБРАЗОВАНИЕ ПО КАЧЕСТВО

Ebac предлага нов модел на преподаване на творческите дисциплини с международна диплома, използване на най-добрите налични технологии и гарантиране на включването на студентите на пазара на труда.

СТРАТЕГИЯ

Осигуряване на международно качество в преподаването на творчески дисциплини, с прочути професори на пазара и най-съвременни технически ресурси, което дава възможност на студентите за най-добрите възможности за кариера.

МИСИЯ

Да предлага образование на творчески дисциплини с международно качество и да стимулира растежа на творческата икономика в Бразилия.

СЪТРУДНИЧЕСТВО С УНИВЕРСИТЕТА ХЕРТФОРДШИР

От създаването си Британското училище за творчески изкуства сътрудничи с Университета в Хертфордшир (Великобритания). Основана е през 1952 г. и сега е една от най-висшите висши учебни заведения в Обединеното кралство. Кампусите се намират във фънки район, който е на 40 минути от Лондон.

Услуги и ресурси

С използването на най-новото налично оборудване студентите от EBAC могат да изразят своите идеи и да работят на кръстопътя на изкуството и високите технологии. Лабораториите се използват в класове, майсторски класове и семинари, а също така се използват за индивидуална работа.

Местоположения

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Въпроси