Keystone logo
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Представление

Колежът по инженерство и мениджмънт училище е само девет години на пазара, но вече се показва отлични резултати и се откроява сред националните училища заради различията си. Той е смятан от MEC един от най-добрите частни колежи в производство Engineering на Сао Пауло, като се вземат предвид КЗК, съставният показател за сведение в ENADE, преподаватели, учебни обучение ресурси, инфраструктура и съоръжения.

Факултетът е добре и е избрал пост-лекари, лекари, учители и експерти с богат опит, извършени в ФОРМА пълна производствена ИНЖЕНЕРИ, съчетаващ технологичното знание за продуктивна ПРОЦЕСИ И стратегическа визия за BUSINESS.

Повече от това, там е истинска загриженост в като се уверите, че студентите да развият не само тяхното академични знания, но също така и личностното им развитие. Те се насърчават да открият и изследват пълния си потенциал, в резултат на професионалисти, готови да се включат в пазара на труда и да се справи с предизвикателствата на бъдещето ще донесе на обществото.

Защо ESEG Училището по инженерство и мениджмънт има иновативна методология на преподаване, да изведат най-доброто във всеки район за трансформиране на студента в пълен професионалист.

Местоположения

  • São Paulo

    Rua Vergueiro, 1951 | Vila Mariana 04101-000 | São Paulo-SP, , São Paulo

    Въпроси