Keystone logo
ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Представление

Създаден през 1987 г. в рамките на Католическия университет в Лион (UCLy) Esdes (Училище за социално и икономическо развитие) е училище по мениджмънт след бакалавърска степен, член на Conférence des Grandes Ecoles. Esdes е ангажиран в процеса на международна акредитация с EPAS и AACSB.

Неговото призвание е да обучава мениджъри и предприемачи, способни да създават и управляват устойчиво управление за възхода на отговорна икономика. Колективното представяне, гражданството и откритостта са ценностите, изпълнявани от Esdes.

IMG_140

3 програми:

  • Магистърска степен по мениджмънт (PGE) за 5 години
  • Бакалавърска степен по бизнес за 3 години френски 3 и английски 1 песен.
  • Магистърска степен по мениджмънт за 2 години френски 3 и английски 4 песни.
  • Обучение за диплома DSCG

Esdes е бизнес училището на UCLy (Католическия университет в Лион). Следователно училището се радва на ресурсите и съоръженията на международен университет, два кампуса в Лион и Анси и обмен между петте факултета и пет професионални училища. Това предлага на студентите от Esdes оригинални начини за достъп до знания, които допълват управленския аспект на тяхното образование. Резултатът: уникални профили с междудисциплинарни умения, които се търсят от компаниите.

Ключови фигури

1400 студенти, 50 постоянни факултета, включително 35 учители-изследователи и 160 професионалисти, участващи в учебната програма.

58728_endofintro.png

Класации

Esdes се присъединява към топ 80 на най-добрите магистри по мениджмънт в света в класацията на Financial Times 2023!

Магистърът по мениджмънт на Esdes подобри позицията си в световната класация на 100-те най-добри магистри по мениджмънт на Financial Times , като се изкачи с 3 позиции до 78 -ма позиция след забележително влизане миналата година. Включването на Esdes в тази престижна класация за втора поредна година подчертава качеството на нейния магистър по мениджмънт и професионалната интеграция на завършилите. (+39% увеличение на заплатите за 3 години за възпитаници)

Научете повече !

Местоположения

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Въпроси