Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Представление

132755_02_LOGOS.jpg

Иновации в бизнес образованието

Учене за бизнес в реално време

ESEI осигурява международно бизнес обучение, което отговаря на изискванията на глобалния бизнес. От основаването ни през 1989 г., ние сме били задвижвани от страст за предоставяне на бизнес програми, които осигуряват подходящи умения и професионално обучение, за да подобрят перспективите за кариера на нашите студенти и да ги подготвят за успех в международна работна среда.

Международно признание за отлични постижения

Великобритания и Испански акредитации

ESEI е призната международна институция за висше образование в Испания. ESEI бакалавърските програми са официални квалификации, присъждани от най-добрите университети в Обединеното кралство. ESEI магистърските програми са частни степени, присъдени директно от ESEI и Universidad Católica de Murcia (UCAM) - една от най-престижните университетски институции в Европа, с отлична репутация в бизнес образованието.

Кампусът на ESEI в Барселона - най-добрият град за международни студенти

Топ 5 европейски пусков център

ESEI се намира в Барселона, Испания, международен център за бизнес и иновации. Събития като Mobile World Congress, който привлича над 100 000 души годишно, превръщат града в едно от най-добрите места за работа в мрежа в Европа. Нашите потенциални възпитаници имат възможност да общуват с предприемачи и инвеститори и да осъществяват връзки през целия живот със съученици, преподаватели и преподаватели.

Международен факултет и експерти в бизнеса

Обучение от опитни професионалисти

Международният факултет на ESEI изследва, вдъхновява и произвежда знания, подходящи за нуждите на нашите студенти. Те предлагат колективен подход към сложни проблеми, като същевременно развиват индивидуалния талант академично и професионално. Преподавателите на ESEI са от цял свят и предоставят на студентите от ESEI наистина глобална бизнес перспектива.

198137_HOME_en2.jpg

Коучинг за отлични постижения

Нашият факултет работи активно в професионален план: те са изпълнителни директори, собственици на бизнес, предприемачи, маркетинг мениджъри или други служители на висше ниво на компании. ESEI е крачка за нашите студенти към кариерата, която искат, а нашия факултет са тези, които могат да им помогнат да стигнат до там!

132760_01_portada.jpg

Практическа бизнес методология

Проектно базирано обучение (PBL)

В ESEI нашият най-голям приоритет е да предоставим на нашите ученици възможно най-добрия учебен опит. Базираното на проекти обучение свързва учениците с реалния свят. На студентите се дава автономия, гъвкавост и отговорност за съвместна работа по проекти, които могат да бъдат казус, писмен доклад, видео, ролева дейност, уебсайт и т.н. Ролята на нашите учители е по същество ролята на фасилитатор . Те създават брифи за проектите и наблюдават напредъка, който екипите постигат седмица след седмица, с редовни пунктове за чекиране - точно както на работното място.

Обучение, ориентирано към студентите

Персонализирано внимание в малките групи

Студентите от ESEI се възползват от персонализираното наставничество и консултиране от нашите международни професионалисти в областта на образователния мениджмънт. Размерите на класовете са малки, за да насърчат и създадат култура на възпитание и повишаване на таланта на студентската общност на ESEI.

Жив студентски живот

Разнообразна общност от 150 студенти от над 40 държави

ESEI предлага наистина глобално преживяване с чуждестранни студенти от различни среди. Студентската общност на ESEI се състои от млади кариерно настроени хора, запалени по бизнеса. С фона на известни архитектурни сгради, прекрасни пясъчни плажове, невероятен средиземноморски климат, вълнуващ нощен живот, фантастична кухня и множество културни и спортни дейности, Барселона гарантира на студентите незабравимо преживяване в рамките на разумен бюджет.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Кариерни възможности

ESEI свързва таланта с бизнеса

ESEI предлага уникална възможност за придобиване на професионален опит в Барселона. Студентите от ESEI могат да провеждат стажове и да получат международен професионален опит с национални и международни компании, разположени в Барселона.

7 кратки курса за подобряване на вашите умения в ESEI

ESEI предлага поредица от кратки курсове (3 часа седмично в продължение на 6 седмици) за всеки, който се интересува. Независимо дали изучавате въжетата или вече сте опитен професионалист, тези нови курсове предлагат начин на всеки да придобие нови умения или да подобри съществуващите, без да се ангажира с пълна програма.

Нашите кратки курсове могат да се провеждат в университета или дистанционно. И в момента се предлагат!

Прочетете, за да разберете какви кратки курсове се предлагат този семестър и се регистрирайте днес .

 1. Управление на проекти и Lean Management
  Този кратък курс има систематичен подход към изучаването на управлението на проекти. Целта му е да предостави на студентите инструментите, необходими за осъществяване на ефективно управление, както е посочено от Института за управление на проекти (PMI).
 2. Стратегии и технологии за дигитален маркетинг
  Гореща тема за света на труда на 21-ви век, дигиталния маркетинг и неговите технологии стават широко търсени.
  Този кратък курс ще изследва как марките могат да повлияят на ангажираността чрез използването на цифрови платформи. Това ще помогне на учениците да се ориентират в голямото разнообразие от цифрови маркетингови технологии и ще обясни как всяка от тях може да се използва стратегически за постигане на дългосрочните цели на компанията.
 3. Бизнес план: Създаване и развитие
  Внимание, амбициозни основатели на стартиране! Този кратък курс е полезен за всеки, който се интересува от стартиране на собствено начинание и да се научи как да създава бизнес план.
 4. Маркетинг в търсачки
  Маркетингът в търсачки (SEM) се фокусира върху популяризирането на уебсайтове, като увеличава тяхната видимост на страниците с резултати от търсачките. С нарастващия брой хора, които пазаруват онлайн за продукти и услуги, SEM никога не е бил толкова важен.
 5. Мобилен маркетинг
  Мобилният маркетинг е многоканална техника за онлайн маркетинг. Той е фокусиран върху достигане до аудитория чрез техните смартфони, таблети или свързани устройства. Той използва уебсайтове, имейл, SMS, социални медии и мобилни приложения, за да взаимодейства с клиентите.
 6. Спортен маркетинг
  Спортният маркетинг се фокусира върху популяризирането на спортни събития и отбори, както и популяризирането на други продукти и услуги в спортната индустрия.
 7. Спортна етика и социална отговорност
  Разделен на два раздела, този кратък курс се фокусира както върху етиката в спорта, така и върху социалната отговорност в спортната индустрия.

Местоположения

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Въпроси