Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Представление

Относно ESDST:

European School of Data Science & Technology (ESDST) е специализирано в предлагането на образование в техническата област като наука за данни, изкуствен интелект, машинно обучение, роботика, киберсигурност, облачни изчисления и др.С нас вие не само учите, но печелите признати сертификати и степени и увеличавате CV чрез изграждане на портфолио с нашата методология за хибридно обучение, базирана на проекти!

201353_Technology-3.png

Партньори на ESDST за предлагане на дипломи, акредитирани от RNCP, френското министерство на труда, Франция. В допълнение, Европейското училище за данни и технологии (ESDST) е швейцарска институция, сертифицирана от EduQua, със сертификационен номер CH23/00000103. Сертификацията EduQua е свидетелство за качеството на образованието, предлагано от ESDST. Освен това нашите курсове предоставят на обучаемите задълбочени познания, позволявайки им да получат индустриални сертификати от AWS, Microsoft, Databricks, Google и др. Всяка от нашите магистърски програми предлага възможност да спечелите призната степен от френското Министерство на труда и четири сертифицирани от Swiss Eduqua сертификати и референтно писмо от вашия наставник в индустрията.

Въз основа на 15+ години опит на нашата група в образованието за възрастни с 5400+ възпитаници от 80+ държави, ние усъвършенствахме хибридна методология на преподаване, предназначена изключително за възрастни обучаеми. Ние щателно изработихме тристепенен подход към дизайна на курса, който включва сътрудничеството на професионалисти от индустрията и академични преподаватели при оформянето на съдържанието на курса и неговото предоставяне чрез нашия авангарден електронен кампус. Освен това, ние сдвояваме всеки обучаем със специален мениджър за успеха на учениците, за да насърчим последователна комуникация. Нашите учебни лагери на живо и наставничеството позволяват на обучаемите да взаимодействат с професионалисти в индустрията, за да научат изпълнението на концепциите.

Тази гореспомената динамична синергия гарантира, че нашите курсове постигат хармонична комбинация от академична строгост и практическо, практическо обучение. Нашата андрагогика ви дава възможност да учите, когато ви е удобно, 24X7, докато се възползвате от наставничеството както от академични, така и от професионалисти от индустрията.

201354_Technology-2.png

Ние даваме приоритет на обучението, базирано на проекти, което ви позволява да прилагате концептуални рамки за решаване на проблеми от реалния свят. Всеки курс се оценява чрез проекти, кулминиращи в значителен консултантски проект Capstone. Този подход ви позволява да разработите цялостно портфолио или автобиография, включваща минимум 13+ проекта след завършване на програмата. Представете си въздействието на автобиография, обогатена с разнообразна гама от проекти.

Готови ли сте да трансформирате пътуването си като експерт по данни!

Свържете се с нас днес, за да разгледате вълнуващите възможности, които ви очакват!

Защо ESDST е отличен избор за вас!

Отключете потенциала си с ESDST - Вашият път към качествено образование!

European School of Data Science and Technology (ESDST) предлага възможност за персонализирано най-качествено образование в предпочитания от вас режим. Предлагаме обучение в 2 модела - онлайн и в кампуса. За работещи професионалисти, които не могат да вземат отпуск, те могат да се състезават за образованието си в онлайн режим.

Тези, които предпочитат обстановка в класна стая, могат да изберат да учат в нашия модерен кампус във Франция, оборудван с авангардни компютърни лаборатории, езикови съоръжения и отлични спортни удобства за насърчаване на благоприятна учебна среда.

Нашият дидактически модел:

Ние сме пионери в онлайн образованието с над 15-годишното съществуване на нашата група в обучението за възрастни. Вярваме в повишаването на компетентността, което е възможно чрез стратегии за активно учене, при които обучаемите са включени в учебния процес. За да постигнем това, ние адаптирахме 3-степенен подход към дизайна на курса и академичната доставка, който може да бъде персонализиран и е достъпен 24X7. Нашата учебна програма е разработена от професионалисти в индустрията и образователни експерти заедно, за да осигури практическо съдържание на курса и академична строгост. Всички обучаеми персонализират обучението си чрез нашия електронен кампус. За да се осигури навременен отговор, на всеки обучаем се назначава мениджър за успеха на учениците. Ние организираме редовни сесии за гости и тренировъчни лагери на живо, всички записани за ваше удобство.

Задълбочена учебна програма

Като специализирано техническо училище, ние се ангажираме да предоставяме задълбочено образование и изследвания в областта на технологиите. Нашата учебна програма е предназначена да ви подготви за успех в индустрията, независимо дали търсите промяна в кариерата или се стремите към напредък във вашата организация. Нашата учебна програма е проверена от професионалисти в индустрията, като се гарантира, че е в съответствие с текущите изисквания на пазара на труда.

Горди сме, че нашата учебна програма е проверена от професионалисти в индустрията, за да предложим обучението, което е необходимо за постъпване на работа.

Програми за подготовка на мениджъри от най-високо ниво и професионалисти в индустрията!

Ние предлагаме набор от програми, които отговарят на нуждите на всички учащи. Типичните целеви групи за нашите програми са както следва:

201358_Technology-5.png
 • Лидери в управлението: Всеки с опит в управлението или желаещ да бъде мениджър от най-високо ниво, желаещ да се научи да взема решения, базирани на данни, може да обмисли следните програми, в които научавате (инструменти за управление + данни и техните приложения)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Управление на големи данни
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Мениджърите, които желаят да се научат да провеждат задълбочени изследвания в своите области на дейност, могат да обмислят следните програми, в тези програми вие научавате (Управление + Специализации за управление + Инструменти за данни и техните приложения), например изготвяне на красиви табла за управление, препоръки за вземане на решения, използващи данни, и т.н.)
 • MBA бизнес анализ и разузнаване (финансов анализ)
 • MBA бизнес анализ и разузнаване (анализ на човешките ресурси)
 • MBA Бизнес анализ и разузнаване (Спортен анализ)
 • MBA Бизнес анализ и разузнаване (Маркетингов анализ)
 • MBA Бизнес анализи и разузнаване (Healthcare Analytics)
 • За технически експерти, които желаят да работят в областта на технологиите, данните, изкуствения интелект, и всеки от управленския опит, който вече иска да научи задълбочено технологично приложение, се насърчават да обмислят следните програми:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • Магистър по наука за данни, машинно обучение и изкуствен интелект
 • Магистър по изкуствен интелект за роботика

Знаете ли, че мениджърите, способни да вземат технологични решения, получават средно по-високо заплащане? Според скорошно проучване, данни, събрани от различни източници, средната заплата на Data Analytics Lead е повече от 400 000 щатски долара.

Знаете ли, че мениджърите, способни да вземат базирани на технологии решения, получават средно по-високи заплати? Водещите клиенти за анализ на данни, например, печелят средна заплата от над 400 000 щатски долара, според скорошни проучвания.

Готови ли сте да се откроите и да напреднете в кариерата си?

Присъединете се към нас в ESDST, вашата доверена институция, която ви подготвя да блеснете в непрекъснато разрастващия се технологичен пейзаж!

Препоръки на учениците

Характеристики на кампуса

European School of Data Science & Technology (ESDST) има 2 кампуса - онлайн кампус и кампус във Франция.

Онлайн кампусът ви позволява да учите 24/7, да персонализирате обучението си и да учите със собствено темпо. Изследванията показват, че човек помни само 30-40% от преподаването в клас, но с нашия онлайн кампус можете да поставите на пауза записите на професора, да ги чуете отново, да учите отново и да практикувате отново и отново, за да акцентирате върху обучението си.

Нашият кампус във Франция се намира в Шатору, сгушен в сърцето на Франция, разполага с оживена общност от 60 000 жители и е удобно разположен само на живописно 2 часа пътуване с влак от Париж. Това стратегическо местоположение отваря свят от възможности да изследвате известни дестинации във Франция и да сте на безопасно място.

Учебните съоръжения са изключителни: напълно оборудвани класни стаи, езикова лаборатория, уникална в Европа, компютърни кабинети, лазарет и др. Инфраструктурата е просто уникална: ресторант с кухня и възможност за студентите да закупят месечна услуга за пълно хранене (3 X ден), професионално футболно игрище, използвано от градския отбор, игрища за тенис, бадминтон, волейбол и баскетбол, маси за пинг-понг, бар с билярдна маса и телевизор с голям екран, всички достъпни за студенти и разположени на територията на кампуса. Студиата ще бъдат използвани за настаняване на 200 спортисти по време на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. и са с много висок стандарт (почистване, включени кърпи и чаршафи). Предлага се безплатен обществен транспорт с автобус за студентите до и от центъра на града и търговските зони, а също така е налице велосипеден път с опция за велосипеди под наем.

  Приемане

  Моля, вижте нашия уебсайт за подробни изисквания за прием.

  В случай, че искате да говорите с някого, моля, вижте дали можете да присъствате на следващия ни Ден на отворените врати. Ние провеждаме нашия ден на отворените врати с нашето партньорско училище Rushford Business School, което предлага обучение по мениджмънт.

  Моля, щракнете тук, за да се регистрирате за Деня на отворените врати:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Ако не можете да изчакате следващия ден на отворените врати, моля, пишете имейл на [email protected]

  Стипендии и финансиране

  European School of Data Science & Technology (ESDST) кани кандидатури от цял свят. За да помогнем на учащите, чиято валута на страната не е толкова силна, за да мотивираме академичните постижения и изследователите и т.н., ние предлагаме различни стипендии по различно време.

  Ние сме частно бизнес училище и затова трябва да начисляваме таксата, но в миналото учащите от страни с по-ниски доходи са можели да получат до 40% стипендии.

  Моля, направете заявлението за стипендия заедно с необвързващо безплатно заявление. Нашият екип за прием ще може да прегледа и да се върне с предложената стипендия.

  Местоположения

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Въпроси