Keystone logo
Everett Community College

Everett Community College

Everett Community College

Представление

Everett Community College ( EvCC ) предоставя образователни възможности чрез програми за трансфер, сертификати, работна сила и корпоративно обучение. Нашата мисия е да образоваме, оборудваме и вдъхновим всеки ученик да постигне лични и професионални цели, да допринесе за нашите разнообразни общности и да процъфтява в нашето глобално общество.

Колежът обслужва студенти, търсещи голямо разнообразие от възможности за образование. Студентите идват в Everett Community College да започнат с достъпни четиригодишни степени, да спечелят сертификати, да се обучат за нова работа, да изживеят практическо обучение по професионални и технически програми, да научат английски език, да развият основни умения, да завършат гимназия, да се обучат за повишение , или да се учим само за забавление.

Колежът предлага асоциирани степени по изкуства и науки, наука, бизнес, приложни науки, технически изкуства, изящни изкуства и общи изследвания. Сертификатите за завършен се присъждат в повече от 30 технически и кариерни области. Студентите могат също да се запишат на английски като втори език, завършено средно образование и програми за общообразователно развитие. Everett Community College също предлага професионално обучение и обучение на служители чрез своя Център за корпоративно и продължаващо обучение.

Нашите преподаватели и персонал работят в тясно сътрудничество с експерти от бизнеса и индустрията, лидери на общността и други образователни институции, за да предоставят на студентите подходящ, предизвикателен опит в и извън класната стая.

Комисията за северозапад акредитира Everett Community College за колежи и университети

Местоположения

  • Everett

    Tower Street,2000, 98201, Everett

    Въпроси