Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Представление

Основана през 1998 г., Школата на Америките (FAM) е институция в град Сао Пауло, който предлага курсове в различни области на знанието.

Институцията дойде с намерението да се предложат диференциран избор на частното висше образование в Сао Пауло, като отдава приоритет на качеството на курсовете, които се предоставят адекватни и модерни съоръжения, които отговарят на търсенето на заинтересованите студенти да расте, така и в личен план като професионалист.

Курсовете, предлагани от FAM се оценяват от Министерството на образованието (MEC) с отлични концепции, много от тях с пълни марка. Диференцираното педагогически проект, инфраструктурата с международния стандарт (на първо място в Бразилия) и високо квалифицирани преподаватели, съставена от учители и лекари. FAM компоненти, които правят идеална институция за образуване способен и професионалисти, работещи на пазара на труда.

Предложението за образование се основава на загрижеността за студентите и тяхната професионална бъдеще. Инвестициите са насочени към осигуряване на адекватни и модерни съоръжения, за да отговори на нуждите на университета.

За тези и много други причини, които Школата на Америките е врата към вашия успех в кариерата, в крайна сметка, успехът ни история е ваш!

ИСТОРИЯ Личната сбъдната мечта от поддържащия: оферта към град Сао Пауло, в съседство на Утеха, а диференцирани образователни услуги, съществуващи на частната мрежа на висшето образование.

Това е най-иновативни от последните пъти образователен проект и така ние сме горди да го покажете.

Трансформацията започва с придобиването на бившата централа на Theatre Рекърд, с цялото културно минало вписан в художествения историята на град Сао Пауло, особено в десетилетията на годините 60/70, където и когато са били налице различни граждански и артистични събития, които Те започнаха с бързото преобразуване на социално-икономическо, художествено и културно Сао Пауло.

Призванието на Дома на културата, който поддържа трансформиран през 1995 г. от архитектурни интервенционните три години, застроително-театър, сега се нарича Building Yara Vianna Lamacchia.

Отворен през януари 1998 г., с удобства, които са предназначени за най-съвременните международни стандарти за комфорт и безопасност. Една красива и спокойна пространство, за да добавите знания, споделяне на идеи и да се размножават приятели.

През август 1998 се инициира с дейността на Школата на Америките, с наемането на екип от експерти отбележи в областта на образованието, за да се развие разрешаването на проекти на следните курсове:

Местоположения

  • São Paulo

    R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

    Въпроси