Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Представление

The факултет Арнолд Янсен е създадена през 2001 г. от Конгрегацията на Божественото слово. И той е роден със силата на международна конгрегация, която оперира в 67 страни на пет континента. Стойности, качество и компетентност, за да работят в областта на образованието са били наследени от институция вековна които, не е случайно, е достоен за успеха на учениците си в пазара на труда.

Курсовете на закона и администрацията, предлагани от факултет Арнолд Янсен осигуряват солидна хуманистично образование, обединявайки мъдрост и традиция в образованието към изискванията на съвременния пазар. Дори и с няколко години на работа, на Факултет Арнолд Янсен се е превърнал в референтната във висшето образование. Доказателство за това са резултатите, получени от бакалаври по Бизнес администрация и Закона за доказателствата от Националното изследване на Student производителност (ENADE). Ученици от Закон Course също блестяха в последните прегледи на Ордена на адвокатите на Бразилия (ОАВ-MG), получаване на видно място сред висшите училища в страната.

Факултетът на училището Арналдо се състои от майстори и лекари с призната академичен опит и богат професионален опит в областта на пазара.

Местоположения

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Въпроси