Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

Представление

Запознайте се с FASM

The Faculdade Santa Marcelina - FASM, като институция за висше образование, има своето основание в Висше Законодателство Образование в Бразилия и като католик в официалните документи на Църквата в универсалната ниво, особено в Конституцията апостолическа на университетите и католическата колежи в Конституцията апостолическа Върховният понтиф Йоан Павел II - насоки и стандарти за католически университети и в документите на Международния институт на Сестрите на Свети Марчелина, да развиват своите християнски образователни дейности, социална и културна. От 1929 г., дата на основаването си, изигра своята мисия, като отдава приоритет вариант за младите хора, отворени към нуждите на съвременния свят. Той беше признат от Федералния Указ 2.708 / 34. Съгласно действащото законодателство на Faculdade Santa Marcelina е призната от Становище № 1043/80 и с министерски Указ № 519 от 31 август 1981.

The FASM осъзнава своята мисия формиране компетентни специалисти за развитие на научни, технологични, художествени, културни, политически и социални дейности.

Изглед

The Marcelinas, в общение с миряните, са насочени към осигуряване на образованието, културата, здравеопазването и социалните грижи високи постижения в духа на семейството, въз основа на етични ценности, морални и Christian, следвайки знаците на времето.

Мисия

Transform обществото в светлината на Евангелието, и науката като инструмент и среда, предлагащи обучение на човешкото същество в неговата цялост.

Принципи

Вярата в Исус Христос според Писанията Човешкото достойнство Лоялност и послушание към Магистериумът на Църквата и Конгрегацията Life свидетел Семеен дух Твърдостта и мекота Етика, истина и прозрачност Наблюдавайте за признаци на времената Единство в многообразието

Ценности

Действие и съзерцание Dedication и ангажираност Приемане и грижи Братски съжителство Сътрудничество и отлепване Простота и смирение Справедливост и честност Life съгласуваност Joy и ентусиазъм в услуга Научно и културно обновяване Професионална компетентност Устойчивост: икономическа, социална и екологична

Units

The Santa Faculdade Marcelina има две единици: яребици и Itaquera.

Яребици

В яребици, предлага курсове Fashion, Music, визуални изкуства, международни отношения, бакалавър по музика и бакалавър по визуални изкуства. Възпитаник предлага мода и дизайн курсове; Дизайнерски аксесоари; Perfume култура; Популярни песни: създаване, производство и изпълнение на музика; Технология / обучение; Преподавателска практика; Скулптура и монтаж; MBA в Стратегия и глобалните рискове и MBA в Бизнес стратегическо управление.

Itaquera

От 1999 г. FASM активна и в Източна зона на Сао Пауло, в Itaquera. В този блок, се провеждат медицински курсове; Администрация; Счетоводство; Nursing; Хранене; Nursing; Физиотерапия и медицинска радиология технолог. В завършил училище, те се предлагат Decisorial ревизор курсове; Управление на качеството; Управление на търговски сделки; Финансово управление на Икономическия компании; Кърменето Intensive Care; Nursing в неонатология; АГ; Pediatric Nursing; Nursing управление на услугите единици; Аварийно и спешност; Радиология; Компютърна томография и магнитен резонанс; Радиация и здраве.

Местоположения

Местоположения
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube
 • São Paulo

  Unidade Perdizes: Rua Dr. Emílio Ribas, 89 São Paulo | SP Unidade Itaquera: R.Cachoeira Utupanema, 40 São Paulo | SP, , São Paulo

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Въпроси