Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Представление

SENAI технологичен институт (IST) Текстил и конфекция CETIQT SENAI е най-голямата латиноамериканска център на производството на знания прилага към веригата на производство на текстил и облекло.

Динамичният свързаност формира от взаимосвързаността на областите на образованието, иновациите, Приложни изследвания и технологии позволява на IST SENAI CETIQT предлагаме текстилната верига и предоставяне на най-добрата технология, лабораторни услуги, обучение на човешките ресурси, консултации и иновационни проекти ,

Високият стандарт на изпълнение и кръстовища на тези линии на действие добави стойност към друг, повишаване както на производство и доставка на технологични и иновационни услуги, насочени към повишаване на конкурентоспособността на бразилската индустрия.

The IST Сенай има CETIQT среди и цялостни лаборатории за целите на преподаването и услуги. Нейните пилотни инсталации възпроизвеждат промишленото производство околната среда, които дават възможност да се развиват иновационни проекти в продукти и процеси, както и насърчаване на развитието на интегрирани образователни проекти. Винаги следи от високо специализирани преподаватели, образуват най-търсените и уважавани специалисти на пазара.

Производителност

Зад всеки успешен бизнес в продължение на няколко проспективни проучвания и изследвания, които подкрепят не само дружествата от производствената верига, но и на неговия собствен продукт в областта на образованието, технологични услуги и иновации.

Образование

С гъвкави образователни стратегии и авангардни технологии инфраструктура, IST SENAI CETIQT предлага начални курсове за обучение и непрекъсната техническа, студент, разширение и завършил в класната стая и методи за електронно обучение (дистанционно), с национална мрежа за услуги, чрез регионалните управления (RDS) на SENAI във всяка държавна, плюс специално формулирани и целенасочени програми към нуждите на индустрията в страната.

Местоположения

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Въпроси