Keystone logo
Ferrum College

Ferrum College

Ferrum College

Представление

Основан през 1913 г., Ferrum College е частен колеж за свободни изкуства, свързан с Обединената методистка църква, предлагащ либерални изкуства и професионални програми като бизнес, лидерство за отдих, музикален театър, селско стопанство, наука за околната среда, образование на учителите и наказателно правосъдие. Заобиколен от планините Blue Ridge, многобройни езера, реки и държавни паркове, Ferrum College предлага изключително образователно преживяване в обстановка с богата природна красота.

В Ferrum College образованието на всеки студент е повлияно от естествения свят. Ferrum има една от най -старите програми за наука за околната среда в страната и предлага възможности за стаж и изследвания във всички специалности. Програмата Boone Honors насърчава изследването на интелектуални, социални и етични въпроси. Ferrum College е единственият частен колеж във Вирджиния с академична програма по селскостопанска наука. Институтът и музеят Blue Ridge на колежа е хранилище за статистика за фолклора на Вирджиния и осигурява важна връзка с историята и културата на района на Blue Ridge в Апалачия. Студентите от Ferrum са известни с ангажимента си към услуги и действия в общността, изразени в мотото на колежа „Не аз, а други“.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Ferrum

    John Wesley Hall 215 Ferrum Mountain Road, 24088, Ferrum

Въпроси