Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Представление

Погледнете по-отблизо бъдещето си

Колежът по образование и съюзни здравни професии на университета Фонтбон, известен на местно, регионално и национално ниво по качествени програми, предлага програми за обучение и продължаващо обучение, за да ви държи в крак с най-новите изследвания, информация и обучение. Бакалавърските и магистърските програми включват комуникативни разстройства и образование за глухи, образование и специално образование, както и семейни и потребителски науки.

Ако планирате да станете учител, специален педагог, терапевт или клиницист, ще откриете, че Колежът по образование и съюзни здравни професии предлага цялостен, интердисциплинарен подход към образованието в ангажираща, предизвикателна и подкрепяща учебна среда. Факултетите и студентите работят съвместно - критично умение за ефективна практика - и студентите имат достъп до критични възможности за клиничен и образователен практикум.

Нашият отдел за обучение на глухи, създаден през 1963 г., има дълга традиция да предлага най-съвременни технологии и учебни ресурси, съчетавайки науката с изкуството на преподаване, за да сте сигурни, че сте добре подготвени, преди да влезете в класната стая.

Дипломните и малки програми, предлагани чрез колежа, подчертават комбинация от наука, изследвания и технологии, допълнени от практикум, за да осигурят цялостно образование, персонализирано според вашите нужди. Центърът за обучение на учители и терапевти и Семейната клиника за реч, език и слух разширяват способността ни да достигаме и да служим на общността, като същевременно предоставяме практически опит за нашите ученици.

Местоположения

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Въпроси