Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Представление

Погледнете по-отблизо бъдещето си

Колежът по образование и съюзни здравни професии на университета Фонтбон, известен на местно, регионално и национално ниво по качествени програми, предлага програми за обучение и продължаващо обучение, за да ви държи в крак с най-новите изследвания, информация и обучение. Бакалавърските и магистърските програми включват комуникативни разстройства и образование за глухи, образование и специално образование, както и семейни и потребителски науки.

Ако планирате да станете учител, специален педагог, терапевт или клиницист, ще откриете, че Колежът по образование и съюзни здравни професии предлага цялостен, интердисциплинарен подход към образованието в ангажираща, предизвикателна и подкрепяща учебна среда. Факултетите и студентите работят съвместно - критично умение за ефективна практика - и студентите имат достъп до критични възможности за клиничен и образователен практикум.

Нашият отдел за обучение на глухи, създаден през 1963 г., има дълга традиция да предлага най-съвременни технологии и учебни ресурси, съчетавайки науката с изкуството на преподаване, за да сте сигурни, че сте добре подготвени, преди да влезете в класната стая.

Дипломните и малки програми, предлагани чрез колежа, подчертават комбинация от наука, изследвания и технологии, допълнени от практикум, за да осигурят цялостно образование, персонализирано според вашите нужди. Центърът за обучение на учители и терапевти и Семейната клиника за реч, език и слух разширяват способността ни да достигаме и да служим на общността, като същевременно предоставяме практически опит за нашите ученици.

Местоположения

Местоположения
  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Въпроси