Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Представление

Постигане на нови висоти с глобална перспектива

В днешната икономика вашият интерес към бизнеса има глобален обхват, независимо дали идва с желание да бъдете предприемач или да се изкачите по корпоративната стълба. Във Fontbonne ние сме тук, за да сме сигурни, че сте подготвени за успех, независимо в коя посока води вашата кариера. Колежът за глобални бизнес и професионални изследвания Eckelkamp на университета Fontbonne може да се похвали с повече от дузина различни възможности за степен, включително бакалавърски и магистърски програми, заедно с вечерни и онлайн опции, които предоставят на студентите възможности за растеж, учене и успех - всички с широк мироглед.

Ние разбираме въздействието, което бизнесът има върху всички аспекти на глобалното общество, от Сейнт Луис до Сингапур. Ето защо ние поддържаме международен фокус през всички наши бизнес програми и учебни програми. От уважавани професори до работещи професионалисти в различни бизнес дисциплини, ще откриете, че нашият факултет ще разпознае вашия потенциал и ще настоява за вашия успех. И те знаят, че всеки студент учи по уникален начин, независимо дали е традиционен студент или възрастен ученик с богат опит в реалния свят.

Мисия

Вашият успех в класната стая и заседателната зала е основният фокус на нашата програма. Нашата гъвкава учебна програма и високо уважаваните, опитни преподаватели от реалния свят ви позволяват да определите този успех по начини, които подкрепят вашите кариерни стремежи.

Мисията на Eckelkamp College за глобални бизнес и професионални изследвания в университета Fontbonne е да предоставя академично обосновани бизнес програми, които отговарят на настоящите и бъдещите бизнес нужди. Колежът се стреми да създаде подкрепяща среда, предоставяща индивидуализирано внимание на разнообразна студентска популация.

В съответствие с целите за учене през целия живот на университета Фонбон, нашите програми са предназначени да осигурят на всеки завършил студент способността да мисли критично, да действа етично и да поеме отговорност като граждани и лидери. Колежът също така работи, за да предостави на студентите факти, теории и практически умения, което им позволява да заемат отговорни ръководни и административни длъжности в общи бизнес, промишленост и организации с нестопанска цел.

зрение

Визията на колежа на Eckelkamp за глобални бизнес и професионални изследвания е да бъде призната за обучение на артикулирани, аналитични мислители, натоварени с търсене на етични и социално отговорни решения, които да обслужват динамичен бизнес в нужда.

Местоположения

Местоположения
  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Въпроси