Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Franklin University Switzerland

Представление

Къде ще учиш днес?

Franklin University Switzerland е образование, което изследва и надхвърля границите . Това е училище, където националностите и културните перспективи се срещат и създават уникални преживявания. Това е метод на обучение, който включва пътуване и интердисциплинарно обучение в основата на учебната програма. Ние наричаме нашата методология и мисия международен императив в образованието . Franklin University Switzerland е частен независим университет, разположен в Швейцария. Той е основан като Franklin College през 1969 г. Той предлага уникален и иновативен подход към образованието по либерални изкуства, характеризиращ се с акцент върху международната експозиция и учене чрез преживяване в културно разнообразна среда. Franklin University Switzerland е в уникалната позиция да бъде акредитиран както в Съединените щати, така и в швейцарската университетска система.

Във Франклин се изисква любопитство. Ще вземете курс за академично пътуване всеки семестър, виждайки места, които сте учили със собствените си очи. Ще посещавате клас с международни преподаватели и студенти от над 50 държави . Ще имате възможност да пътувате самостоятелно и да правите международни стажове. Ще правите изследвания и ще развиете критична перспектива. Ще завършите със степен, която е акредитирана както в Съединените щати, така и в Швейцария . Ще научите изкуството да се адаптирате към всяка ситуация в движение. Вие ще бъдете пътешественик по света. Ще имате всичко необходимо, за да бъдете успешни . Елате с нас в Гърция, Малави, Франция, Япония, Шотландия, Исландия, Корея, Ботсвана, Италия или Индия; и преди всичко дойдете да учите в Швейцария , истински кръстопът на езици и култури в сърцето на Европа. Възползвайте се от възможността да получите образование като никой друг.

Идеалното местоположение

Швейцарски Алпи. Ледникови езера. Средиземноморски климат. Италиански вкус. Международно население. Това е градът, който наричаме дом: Лугано, Швейцария. Основателите на Franklin избраха Лугано като идеалното място за вида на училището, което бяха предвидили поради всички тези причини и много повече. Космополитният характер на Лугано е централен за изживяването от живота във Франклин , а кампусите са само на двадесет минути пеша от центъра на Лугано, където железопътните и авиокомпаниите свързват студентите с цяла Европа. Посетете Франклин и вижте защо толкова много студенти се чувстват като у дома си в нашия кампус и в общността на Лугано. Приветстваме вас, вашите приятели и семейство, за да изпитате какво означава да живееш и да учиш в нашата международна среда.

Безгранично изследователско образование

Безграничен: не е ограничен по никакъв начин; без граници Ние знаем, че винаги има ограничения за това къде можете да отидете и какво можете да правите, докато получавате дипломата си, но ние се опитваме да предизвикаме тези граници, доколкото могат да стигнат. В други университети границите могат да включват негъвкави учебни програми, твърди социални традиции, академични календари, които обезсърчават пътуването и микрокултура на колежа, която взаимодейства малко със заобикалящата общност. Франклин използва различен подход. С образователни програми, които предлагат много възможности за интердисциплинарни преживявания, академични пътувания и директно взаимодействие с многоезична швейцарска общност, пресичането на физически и социални граници ще стане втора природа за вас. Учебната програма на Франклин е толкова фокусирана или интердисциплинарна, колкото искате да бъде. Ние предлагаме качествени академични програми, преподавани от способни учени – ако не беше така, нямаше да сме акредитирани в две държави – но отиваме отвъд по-прекия път, за да предложим много специалности с множество акценти, като международен мениджмънт с акцент върху Маркетинг или визуални комуникационни изкуства с акцент върху модните изследвания. Предлагаме възможност за комбиниране на специалности, като икономика с италиански изследвания или психология с комуникационни и медийни изследвания, и много от нашите студенти удвояват специалности или вземат няколко непълнолетни. Освен това Франклин е малък. Много от възможностите за изживяване на лидерски роли, като например студентско управление, академично наставничество, студентски клубове или местни асистенти, са много постижими цели за студентите, които искат да ги преследват. Както всеки във Franklin ще ви каже, Франклин е това, което правите от него.

Изследователски: направен или създаден, за да се намери нещо или да се научи повече за нещо. Франклин е основан от хора, които вярват, че взаимодействието с други култури директно чрез пътуване е основно учебно преживяване и че това е единственият начин да се създаде разбирателство между хора от различни нации . Академичните пътувания винаги са били основна част от учебната програма на Франклин. Колко университета могат да начертаят своите курсове на картата на света? Образование: знанията, уменията и разбирането, които получавате от посещаването на училище, колеж или университет. Стойността на образованието на Франклин е нещо повече от просто натрупване на информация, която да приложите в сферата на кариерата си. Опитът на Франклин ще отвори ума ви към света и ще придобиете истинско човешко разбиране, което ще ви даде инструментите, от които се нуждаете, за да станете лидер. Лидерството е свързано с разбирането на хората, техните желания и различия, а интердисциплинарната, междукултурна учебна програма на Франклин, местоположението и международните студенти/преподаватели създават идеалната среда за развиване на това разбиране. Нашите възпитаници са ръководители на екипи и предприемачи, които добавят стойност към мултинационални компании, нови начинания, държавни и организации с нестопанска цел в множество страни по света. Те не спират пред граници и въвеждат иновации, за да проправят нови пътища. Именно опитът на Франклин им дава инструментите за успех. Това е безгранично изследователско образование.

Местоположения

Местоположения
 • Sorengo

  Via Ponte Tresa 29 Lugano, 6924, Sorengo

  • facebook
  • youtube
  • twitter
  • instagram
 • Lugano

  Lugano, Швейцария

  Въпроси