Keystone logo
Frostburg State University

Frostburg State University

Frostburg State University

Представление

Frostburg State University е всеобхватна институция, ориентирана към студентите, посветена на предоставянето на качествено образование, което води до успех в реалния свят. Ние поставяме акцент върху ученето чрез опит и индивидуалността на ученика, като помагаме на всеки ученик да открие и реализира своите уникални цели. Нашите програми подготвят бъдещите лидери да се справят с предизвикателствата на едно сложно и променящо се глобално общество.

FSU работи за регионално и общодържавно икономическо развитие и развитие на работната сила. Рисуваме студенти от всички градове в Мериленд, както и от други щати и чужди държави. Нашите програми насърчават културното обогатяване, гражданската отговорност и устойчивостта в общността Frostburg, региона на Западна Мериленд и извън него.

FSU е институция на Университетската система на Мериленд, акредитирана от Комисията за висше образование на Средните държави. Това е единствената четиригодишна институция на USM западно от коридора Балтимор-Вашингтон.

Местоположения

  • Frostburg

    Braddock Road,101, 21532, Frostburg

    Въпроси