Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Представление

Ганон е католически, епархийски университет, посветен на върховите постижения в преподаването, стипендиите и обслужването. Нашият преподавател и персонал подготвят студентите да станат глобални граждани чрез програми, основани на либералните изкуства и науки и професионални специализации. Вдъхновени от Католическата интелектуална традиция, ние предлагаме цялостен, ценностно ориентиран учебен опит, който подчертава вярата, лидерството, приобщаването и социалната отговорност.

Страхотното местоположение на Gannon

Ние се намираме в четвъртия по големина град в Пенсилвания и едно от най-натоварените пристанища на Големите езера. Градският кампус на Ганон, в средата на центъра на Ери, е на два часа път с кола от Кливланд, Бъфало и Питсбърг. Нашето уникално местоположение и съоръжения създават специална атмосфера, благоприятна за учене, стипендии, изследвания, услуги и личностно израстване.

Опитът на Ганон

Попитайте учениците кога са се забавлявали най -много в Gannon и ще получите разнообразни отговори: създаване на нови приятели в тяхната FYT група, излизане в The Commuter Corner, водене на дълбоки разговори в залата за резиденция или ходене на събития в The Knight Club. Всеки има различен отговор. Това е така, защото Gannon предлага голямо разнообразие от дейности и организации, за да отговори на всички интереси.

Признаваме, че всеки ученик е уникален индивид с различни интереси, силни страни и мечти. Нашата цел е да помогнем на студентите да създадат чувство за принадлежност в кампуса, като им предоставим разнообразни възможности да намерят своята годност.

Нашата гостоприемна, приятелска среда е идеалното място да участвате в събития в кампуса, да се присъедините към някоя от нашите 100+ организации и да опитате нещо ново.

Нашият студентски програмен съвет за дейности организира забавни събития, включително лектори, концерти и пътувания. Нашият център за отдих и уелнес предлага групови фитнес класове, интрамурали и спортни клубове. Можете да научите повече за себе си и своето място в света чрез нашия офис на Министерството на кампуса и Центъра за социални проблеми. Има и безброй начини да пътувате през обучение в чужбина, ръководени от преподаватели, екскурзии за алтернативни почивки и нашата програма TRAVEL. А нашата служба за развитие на лидерство и ангажиране в кампуса предлага програми за развитие, които помагат на учениците да разберат по -добре себе си и своя лидерски потенциал, за да подобрят света около тях.

Без значение с какво сте избрали да се ангажирате, има място за вас в семейство Ганон.

Характеристики на кампуса

Кампусът на Ганън в Ери, Пенсилвания е централен за много фирми и организации, които предоставят на студентите практически възможности за обучение. Този градски кампус в сърцето на центъра е на пешеходно разстояние от ресторанти, пазаруване, развлечения и близките плажове на езерото Ери и е само на два часа път с кола от Кливланд, Бъфало и Питсбърг.

С приблизително 20 000 студенти в радиус от 20 мили, Ери, Пенсилвания е университетски град. В непосредствена близост до кампуса в центъра на Ганън ще намерите възможности за стаж и кооперативна работа с държавни агенции, местни фирми и болници. Когато вашият учебен ден приключи, вие също ще се забавлявате много. Разгледайте музеи, галерии, театри и ресторанти точно в сърцето на града, на няколко крачки от Ганън и седем мили от плажовете на езерото Ери в близост.

  Местоположения

  • Erie

   Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

   Програми

   Въпроси