George Mason University - College of Science

George Mason University - College of Science

George Mason University - College of Science

Представление

Добре дошли в Колежа на науките

Колежът предлага 19 бакалавърски степени, 27 висши степени, 11 непълнолетни, 3 сертификата за бакалавър и 13 дипломи за дипломирани студенти. Колежът предлага и 25 бакалавърски/ускорени магистърски програми, което позволява на студентите да спечелят бакалавърска и магистърска степен за по -кратък период от време.

Разберете. Иновации. Успех.

Научният колеж към университета Джордж Мейсън съчетава традиционното научно образование с търсените програми по молекулярна медицина, динамика на климата, планетарни науки, съдебна медицина, екологични изследвания и геоинформационни науки, за да подготви студентите за вълнуващи кариери в авангарда на интердисциплинарните научни области .

Докато служи като жизненоважен общностен и регионален ресурс за преподаване и учене чрез практическо програмиране за ученици от 12 клас (К – 12), обучение на учители и програми за общуване, колежът предприема и новаторски изследователски усилия, които предлагат прозрение и решения на сложните въпроси, които предизвикват днешния свят. Академичните и изследователските програми се помещават както във Феърфакс, така и в научно -технологичните кампуси и други специални места в Северна Вирджиния. Съоръженията разполагат с най-новите технологии в класната стая, най-съвременните лаборатории и достатъчно място за взаимодействие и обучение на студенти и преподаватели.

Научният колеж подхранва иновационния дух на университета Джордж Мейсън.

С авангардни изследвания, световноизвестни преподаватели и много разнообразни студенти, Мейсън предлага несравнима среда за култивиране на научното любопитство и учене.

Защо науката в Мейсън?

Научният колеж към университета Джордж Мейсън съчетава традиционното научно образование с търсените програми, за да подготви студентите за вълнуващи кариери в авангарда на интердисциплинарните научни области.

Специализирани в:

 • Молекулярна медицина
 • Динамика на климата
 • Планетарната наука
 • Съдебна наука
 • Проучвания на околната среда
 • Геоинформационна наука
 • Наука за данните и научен анализ

Докато служи като жизненоважен общностен и регионален ресурс за преподаване и учене чрез практическо програмиране за ученици от 12 клас (К – 12), обучение на учители и програми за общуване, колежът предприема и новаторски изследователски усилия, които предлагат прозрение и решения на сложните въпроси, които предизвикват днешния свят.

Колежът на науките ви предлага възможности за стаж, съвместен трудов опит и други персонализирани възможности за обучение, които ще подобрят вашето образование и потенциал. Нашите изследователски центрове, научни лаборатории и местоположение в близост до столицата на страната позволяват на нашите студенти да изследват повече със стажове и кариера точно пред вратите ни.

Това широко регионално присъствие, съчетано със стратегически национални и международни връзки, подсилва мисията на колежа да осигури научно ръководство от световна класа в голямо разнообразие от области, важни за съвременното общество.

Само на минути от столицата на страната

Само на минути от столицата на страната, Колежът на науките е в добра позиция да си партнира с много правителства, академични и частни организации, за да изследва уникални концепции в научните изследвания и образованието. Тези партньорства подобряват образователния опит на студентите чрез стажове, съвместен трудов опит и други персонализирани възможности за обучение и улавят по -широка експозиция и изключителни възможности за научни изследвания в колежа.

Факултет от учени и преподаватели от световна класа с отлична квалификация и прогресивен опит привлича нови изследователски възможности; набира висококвалифицирани и мотивирани студенти от цялата страна и чужбина; и предоставя несравнима представа и опит за разработването на предлагани на пазара академични програми. Техните изключителни постижения често се признават от различни високо реномирани национални и международни агенции и фондации.

Силни страни на изследването

 • Медицинска протеомика, биомедицински изследвания и персонализирана медицина
 • Науката за климата, атмосферните процеси и наблюдението на Земята
 • Опазване, биологично разнообразие, устойчивост и водна екология
 • Симулация, моделиране и данни
 • Геопространствено разузнаване и геоинформационна наука
 • Астрофизика и планетарни науки

Местоположения

 • Fairfax

  4400 University Dr. Fairfax, VA 22030, , Fairfax

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси