Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Georgia Southwestern State University College of Business and Computing

Представление

Какво предлагаме:

Класиран в 10-те най-добри бизнес програми в Америка, 2019; Най-добрите онлайн колежи, 2020; Най-добър онлайн колеж за стойност, 2018; Училища с най-добра стойност Грузия, 2019; Топ 50 MBA програми, 2018; Програма за най-добра маркетингова степен, 2020; Топ бакалавър по HR, 2018

Екип от преподаватели, които постоянно се признават от студенти и връстници като най-добрият преподавателски факултет в кампуса - ангажиращ, предлагащ съществени съвети и на разположение в помощ на своите студенти.

Най-новите иновативни технологии са интегрирани в нашата учебна програма и нашите класни стаи. Инструментите за обучение са на място с акцент върху използването на технологии за решаване на различните бизнес проблеми, пред които са изправени компаниите днес.

Мисия

Мисията на Колежа по бизнес и изчислителна техника е да предостави на разнообразните си образователни програми за студенти и специализанти, които дават на завършилите знанията и уменията, за да им помогнат да превъзхождат своята бизнес кариера, по-нататъшно академично обучение и да реализират личния си потенциал . Стремим се да подобрим академичния опит на студентите чрез съответни преподавателски дейности на преподаватели, общественополезен труд, приложни научни начинания, свързани с региона на Югозападна Грузия, и професионални дейности. Този ангажимент включва спазване на следните стандарти:

  • Честност и почтеност във взаимодействията и начинанията
  • Спазване на правата, различията и достойнството на другите
  • Отчетност за лично поведение

Местоположения

Местоположения
  • Americus

    GSW State University Drive,800, 31709, Americus

    Въпроси