© Global Business School
Global Banking School

Global Banking School

Global Banking School

Представление

GBS е доставчик на висше образование, предлагащ набор от секторни курсове в осем кампуса в Лондон, Манчестър, Бирмингам, Лийдс и извън тях.

Работейки в партньорство с няколко от водещите доставчици на висше образование в Обединеното кралство, ние предлагаме професионални, бакалавърски и следдипломни програми по финанси, счетоводство, бизнес, туризъм, здравеопазване – и др.

Ние се стремим да помогнем на нашите студенти да процъфтяват на днешния конкурентен пазар на труда, предлагайки отлични връзки с работодатели и фокус върху индивидуално академично и кариерно ориентиране в допълнение към нашите специализирани курсове.

Ние възприемаме приобщаващ подход при набирането на студенти с цел разширяване на достъпа до висше образование сред групите, които в момента са слабо представени в сектора.

Ние сме одобрен институт в регистъра на Службата за студенти и сме прегледани и одобрени от Агенцията за осигуряване на качеството.

Характеристики на кампуса

В и около кампуса на GBS Greenford

Нашият кампус в Грийнфорд е зашеметяващо съоръжение в Западен Лондон, близо до емблематичния лондонски стадион Уембли. С удобни транспортни връзки за разглеждане на лондонското Сити можете да намерите спокойствие сред акра красива зеленина, докато се наслаждавате на оживената атмосфера на един от най-вълнуващите градове в Обединеното кралство. Кампусът в Грийнфорд е нашият глобален щаб, който предоставя много нови възможности на местната общност и икономика.

Грийнфорд се намира в лондонския квартал Илинг и има цялото очарование, което бихте очаквали от център на малък град със силен общностен дух. Има много работа, когато студентите не учат с избор от местни паркове, спортни съоръжения и оживен център на града с добър избор от барове и ресторанти.

С емблематични забележителности като стадион Уембли наблизо, кампусът в Грийнфорд е идеалното място за тези, които искат да учат в малка общност, с големия град на прага.

Характеристики и съоръжения

С 1000 студенти, които учат в нашия кампус в Грийнфорд, вие ще се присъедините към приобщаваща общност от амбициозни, съмишленици, посветени на подобряването на бъдещите си перспективи за кариера. Можете да очаквате най-съвременни съоръжения, които да подобрят вашето обучение, балансирано с места за отдих, за да се насладите на общността и да разширите мрежата си.

    Местоположения

    • Greenford

      891 Greenford Road Greenford London, UB6 0HE, Greenford

      Въпроси