Graceland University

Graceland University

Graceland University

Представление

Graceland University е общност, посветена на изключително висше образование

Ние сме основани на свободните изкуства и посветени на осигуряването на прогресивните академични нужди на студент от 21 век.

Основан през 1895 г. и спонсориран от Общността на Христос, Graceland University е повече от просто училище. Това е общност от страстни, грижовни и всеотдайни хора, които поставят отношенията си със студентите на първо място. Активната мрежа от възпитаници на Graceland достига далеч отвъд времето, прекарано от студента в кампуса.

Места

Lamoni Campus: основният, жилищен кампус се намира в Lamoni, Айова на около час южно от Де Мойн. Това е красив, приветлив кампус, който се простира на 170 акра сред хълмовете на южна Айова. Нашият спортен комплекс разполага с футболно игрище с изкуствена настилка, открита писта с олимпийско качество и най-добрият в конференцията футболен комплекс. Центърът за визуални изкуства Helene е обект на завист от други училища, а Resch Science and Technology Hall предлага превъзходни съоръжения и стандартно за индустрията оборудване. Нашият регионален център за сценични изкуства, Shaw Center разполага с аудитория с 500 места, зала за рецитали със 100 места, напълно персонализиран театър с черна кутия, красиво ново фоайе и атриум и зашеметяващ външен амфитеатър. Четиридесет и осем студентски апартамента бяха открити през есента на 2011 г. в края на кампуса, а наскоро реновираният и разширен студентски съюз Newcom разполага със специална игрална зала, компютърна лаборатория и обширно пространство за студентски срещи.

Independence Campus: Нашият Independence Campus се намира в Independence, Мисури, и е дом на училището за медицински сестри в Graceland и семинарията на Общността на Христос. Онлайн програмите на Graceland се управляват от IC, който е открит през 1969 г. Удобното за студенти съоръжение с площ от 55 000 квадратни фута е оборудвано с авангардни учебни инструменти и ресурси, включително цялостна безжична мрежа, лаборатория за сестрински умения, оборудвана с камери за запис и демонстрации за възпроизвеждане и наградена библиотека за медицински сестри. IC също предлага обучение на учители и бизнес програми.

Онлайн програми: Graceland е пионер в дистанционното обучение с десетилетия опит, предоставящ изключително образование в уюта на домовете на учениците. През 2000 г. Graceland премина към чисто онлайн метод на доставка за няколко програми: магистърска степен по медицински сестри, RN към BSN, RN към MSN „мост“, бакалавър по изкуства по управление на здравеопазването и доктор по медицинска сестра .

Professor lecturing at the front of a class

Визия, мисия, ценности

Graceland University обучава студенти за усъвършенствано обучение, продуктивни кариери и богат живот. Неговото студентско тяло е целенасочена, но разнообразна група, която включва хора от различни възрасти, произход и национален произход, които споделят ангажимент за учене. Неговата учебна програма, здраво вкоренена в традицията на либералните изкуства и подсилена от ориентиран към кариерата практически опит, утвърждава различни стилове на учене и подготвя студентите да станат компетентни професионалисти. Неговият висококвалифициран факултет се отличава с преподаване и участие в научни, творчески и професионални дейности. Заедно с администрацията и персонала, те се грижат дълбоко за учениците.

Graceland предлага учебна среда както за студенти, така и за студенти, които не живеят, която подхранва личното израстване. Неговата предизвикателна академична програма подчертава радостта от ученето през целия живот, строгостта на интелектуалната дисциплина и връзката на двете с удовлетворяващ професионален и личен живот. Размерът му насърчава истинската загриженост за индивида, като същевременно осигурява общение и чувство за принадлежност. За резидентните студенти неговата богата съвместна учебна програма от групи по интереси, атлетика, студентско правителство, жилищен живот и развлекателни дейности предоставя възможност за развитие на междуличностни умения, взаимоотношения, креативност и лидерство.

Въз основа на християнските ценности на човешкото достойнство, взаимното уважение и социалната отговорност, Graceland приветства хора от всички вероизповедания. Той активно подкрепя съветите на своето спонсориращо наименование, общността на Христос, „да търси учене дори чрез учене, а също и чрез вяра“ и наистина предлага осезаем израз на ангажираността на църквата към открито и свободно търсене на знания чрез висше образование.

Graceland насърчава възможностите, справедливостта и световния мир чрез практически и визионерски действия.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

зрение

Graceland University ще стане признат образователен лидер, вдъхновяващ и овластяващ хора за трансформационна служба и лидерство.

Мисия

Graceland създава учебни общности, където учениците развиват своя потенциал за смислен и продуктивен живот.

Стойности

Грейсланд цени ученето, целостта и общността. Graceland насърчава развитието на тези ценности за обогатяване на живота и подобряване на света.

Изучаване на

Вярваме в процеса на целия живот на откритото и свободното търсене на истината.

пълнота

Вярваме, че развитието на интелектуалните, физическите, социалните и духовните измерения на всички хора е необходимо за здравословен и пълноценен живот.

общност

Ние ценим и приветстваме многообразието и като институция, спонсорирана от Общността на Христос, вярваме в присъщата стойност на всички лица, изразена чрез отношения, изградени на основата на безусловната любов и приемане.

Статистика

 • Международни студенти:

  12%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  13 до 1

Характеристики на кампуса

 • Размер на кампуса:

  170

 • Открояваща се архитектура:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Брой сгради:

  24

 • Настаняване:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Стипендии и финансиране

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Въпроси