Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Представление

Graceland University е общност, посветена на изключително висше образование

Ние сме основани на свободните изкуства и посветени на осигуряването на прогресивните академични нужди на студент от 21 век.

Основан през 1895 г. и спонсориран от Общността на Христос, Graceland University е повече от просто училище. Това е общност от страстни, грижовни и всеотдайни хора, които поставят отношенията си със студентите на първо място. Активната мрежа от възпитаници на Graceland достига далеч отвъд времето, прекарано от студента в кампуса.

Места

Lamoni Campus: основният, жилищен кампус се намира в Lamoni, Айова на около час южно от Де Мойн. Това е красив, приветлив кампус, който се простира на 170 акра сред хълмовете на южна Айова. Нашият спортен комплекс разполага с футболно игрище с изкуствена настилка, открита писта с олимпийско качество и най-добрият в конференцията футболен комплекс. Центърът за визуални изкуства Helene е обект на завист от други училища, а Resch Science and Technology Hall предлага превъзходни съоръжения и стандартно за индустрията оборудване. Нашият регионален център за сценични изкуства, Shaw Center разполага с аудитория с 500 места, зала за рецитали със 100 места, напълно персонализиран театър с черна кутия, красиво ново фоайе и атриум и зашеметяващ външен амфитеатър. Четиридесет и осем студентски апартамента бяха открити през есента на 2011 г. в края на кампуса, а наскоро реновираният и разширен студентски съюз Newcom разполага със специална игрална зала, компютърна лаборатория и обширно пространство за студентски срещи.

Independence Campus: Нашият Independence Campus се намира в Independence, Мисури, и е дом на училището за медицински сестри в Graceland и семинарията на Общността на Христос. Онлайн програмите на Graceland се управляват от IC, който е открит през 1969 г. Удобното за студенти съоръжение с площ от 55 000 квадратни фута е оборудвано с авангардни учебни инструменти и ресурси, включително цялостна безжична мрежа, лаборатория за сестрински умения, оборудвана с камери за запис и демонстрации за възпроизвеждане и наградена библиотека за медицински сестри. IC също предлага обучение на учители и бизнес програми.

Онлайн програми: Graceland е пионер в дистанционното обучение с десетилетия опит, предоставящ изключително образование в уюта на домовете на учениците. През 2000 г. Graceland премина към чисто онлайн метод на доставка за няколко програми: магистърска степен по медицински сестри, RN към BSN, RN към MSN „мост“, бакалавър по изкуства по управление на здравеопазването и доктор по медицинска сестра .

Professor lecturing at the front of a class

Визия, мисия, ценности

Graceland University обучава студенти за усъвършенствано обучение, продуктивни кариери и богат живот. Неговото студентско тяло е целенасочена, но разнообразна група, която включва хора от различни възрасти, произход и национален произход, които споделят ангажимент за учене. Неговата учебна програма, здраво вкоренена в традицията на либералните изкуства и подсилена от ориентиран към кариерата практически опит, утвърждава различни стилове на учене и подготвя студентите да станат компетентни професионалисти. Неговият висококвалифициран факултет се отличава с преподаване и участие в научни, творчески и професионални дейности. Заедно с администрацията и персонала, те се грижат дълбоко за учениците.

Graceland предлага учебна среда както за студенти, така и за студенти, които не живеят, която подхранва личното израстване. Неговата предизвикателна академична програма подчертава радостта от ученето през целия живот, строгостта на интелектуалната дисциплина и връзката на двете с удовлетворяващ професионален и личен живот. Размерът му насърчава истинската загриженост за индивида, като същевременно осигурява общение и чувство за принадлежност. За резидентните студенти неговата богата съвместна учебна програма от групи по интереси, атлетика, студентско правителство, жилищен живот и развлекателни дейности предоставя възможност за развитие на междуличностни умения, взаимоотношения, креативност и лидерство.

Въз основа на християнските ценности на човешкото достойнство, взаимното уважение и социалната отговорност, Graceland приветства хора от всички вероизповедания. Той активно подкрепя съветите на своето спонсориращо наименование, общността на Христос, „да търси учене дори чрез учене, а също и чрез вяра“ и наистина предлага осезаем израз на ангажираността на църквата към открито и свободно търсене на знания чрез висше образование.

Graceland насърчава възможностите, справедливостта и световния мир чрез практически и визионерски действия.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

зрение

Graceland University ще стане признат образователен лидер, вдъхновяващ и овластяващ хора за трансформационна служба и лидерство.

Мисия

Graceland създава учебни общности, където учениците развиват своя потенциал за смислен и продуктивен живот.

Стойности

Грейсланд цени ученето, целостта и общността. Graceland насърчава развитието на тези ценности за обогатяване на живота и подобряване на света.

Изучаване на

Вярваме в процеса на целия живот на откритото и свободното търсене на истината.

пълнота

Вярваме, че развитието на интелектуалните, физическите, социалните и духовните измерения на всички хора е необходимо за здравословен и пълноценен живот.

общност

Ние ценим и приветстваме многообразието и като институция, спонсорирана от Общността на Христос, вярваме в присъщата стойност на всички лица, изразена чрез отношения, изградени на основата на безусловната любов и приемане.

Статистика

 • Международни студенти:

  12%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  13 до 1

Характеристики на кампуса

 • Размер на кампуса:

  170

 • Открояваща се архитектура:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Брой сгради:

  24

 • Настаняване:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Приемане

Graceland University е частно училище за свободни изкуства в сърцето на Америка. В средата е навсякъде. Позиционирането на Graceland както в академичните среди, така и в географията предлага уникална възможност на международните студенти да продължат обучението си в университетска среда, докато се наслаждават на най-доброто от сърцето на Америка.

Кандидатстването в университет в чужбина може да бъде плашещо. Да се преместиш в друга страна, било то за семестър или четири години, не е лесно. В Graceland имаме специализиран международен консултант по приема и опитен помощен персонал, който да ви помага по време на всяка стъпка от процеса. На вашите въпроси може да се отговори чрез имейл, текстово съобщение, телефон, Zoom, Facebook или други социални медии, достъпни за вас. Отделът за прием в Graceland иска да се увери, че получавате информацията си и ще получите бърз отговор на въпросите си.

Стипендии и финансиране

За да опрости процеса на финансова помощ, Graceland предоставя една единствена основна институционална стипендия, която отчита вашите финансови нужди, академични постижения, спортни успехи и участието ви в извънкласни дейности като изкуство, музика, театър, комуникации, социална промяна и устойчивост. Вашата стипендия Graceland ще бъде съобразена с вашите силни страни и интереси.

Местоположения

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Програми

   Въпроси