Keystone logo
Graceland University Бакалавър по изкуствата в областта на финансите
Graceland University

Бакалавър по изкуствата в областта на финансите

Lamoni, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Request pace

Request application deadline

Aug 2024

USD 19 950 *

Смесен, На територията на колежа

* обучение 2024-25

Представление

Като професионалист в областта на финансите ще играете важна роля в ръководенето и влиянието върху бизнес решенията. Вашият опит в областта на финансовия анализ, оценката на риска и стратегическото планиране е от ключово значение за формирането на важни решения, които допринасят за успеха на организациите. Алтернативно, с бизнес диплома в областта на финансите, можете да се насочите към кариера като финансов плановик. Разбирането ви за финансовите пазари и инвестициите ще ви позволи да помагате на клиентите да се ориентират във финансовите решения и да постигат собствените си финансови цели.

Специалността "Финанси" в Graceland се основава на курсове по финанси, икономика, математика и счетоводство, които ще ви дадат силни умения за количествено, критично и аналитично мислене. На базата на тези фундаментални знания ще бъдете оборудвани с ориентирано към кариерата, специфично за областта на финансите съдържание, което включва обучение чрез опит и симулации, основано на професионален етичен кодекс.

Защо да изберете специалност "Финанси" в Грейсленд?

Специалността "Финанси" в Грейсленд е разработена така, че да допълва други специалности, свързани с бизнеса, като позволява безпроблемно да се завършат двойни или дори тройни специалности, които осигуряват по-голяма степен на специализация и подготовка за най-популярните професии в съвременния бизнес свят. Учебната програма на специалност "Финанси" е изградена върху основополагащия принцип за подготовка на студентите да бъдат социално осъзнати и готови да започнат кариера, която ще направи света по-добър.

Ще ви предоставим възможности да усъвършенствате уменията си, като участвате в инвестиционния клуб на Graceland University. Средата на сътрудничество в Graceland предлага на студентите близки работни взаимоотношения с техните колеги и преподаватели, подсилени от силно ангажирана база от възпитаници, предлагаща достъп до и възможност за изграждане на силна професионална мрежа.

Приемане

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси