Haarlem Campus

Haarlem Campus

Haarlem Campus

Характеристики на кампуса

Изключително преживяване на живот и учене

Учи в бивш затвор.

Теренът на бившия затвор Купола се трансформира в университетски кампус: модерна и модерна учебна среда с класни стаи, лабораторни съоръжения, работни и срещи, инкубатор за стартиране, киносалон и кафене Купола в емблематичен исторически паметник.

Близостта до центъра на града и зеления бял дроб около купола, оборудван със слънчеви тераси, 240 студентски студия, супермаркет и център за „зелена мобилност“, допълва екосистемата на сградата и приканва студентите да се задържат и да изследват.

Ще се почувствате заредени, като влезете в историческа сграда, превърната в мозъчен тръст, пълен с новатори, изследователи и мислители, които се събират, за да създават идеи, формиращи бъдещето.

Животът в кампуса в най-добрия си вид

Нашият кампус в Харлем е много повече от просто комбинация от учене, работа и живот. Haarlem Campus представлява общност, предлагаща много място за сътрудничество и обмен.

Работа в мрежа и събития

Многобройни събития, развлекателни дейности и съоръжения, както и съвместни проекти в кампуса гарантират социални мрежи и възможности за кръстосани срещи, които ще подкрепят нашите студенти да изградят по-голяма мрежа извън класната стая.

Оживено и безопасно местоположение в центъра на града

Кратките разстояния в рамките на кампуса и до центъра на града на Харлем допълват обещаваща екосистема, осигуряваща висока степен на безопасност, семейно усещане, както и място за срещи за образование и изследвания, институции за знания, бизнес и град.

Жилища и зелена мобилност

Купола и околностите му предлагат уникално съчетано преживяване на живот и обучение в рамките на съвместни и индивидуални предприемачески и развлекателни услуги. Късите разстояния в кампуса, както и велосипедите под наем поддържат неусложнено и зелено придвижване.

Колоездене разстояние от морето

Два от най-известните плажове на Холандия са лесно достъпни с велосипед или в рамките на 25 минути с автобус от центъра на Харлем.

Zandvoort & Bloemendaal са заобиколени от диви дюни и всяко лято температурите се повишават до 32 градуса, привличайки стотици холандски местни жители от цялата страна.

Това е идеалното място за всеки, който се нуждае от чист въздух, промяна на гледната точка и зареждане с нова енергия и креативност.

Град Харлем

Нашият кампус се намира в Харлем, град със забележителна история, включващ страхотна култура, кафенета, магазини, ресторанти и нощен живот. Освен това, домът на някои от най-добрите музеи в Холандия и световноизвестното изкуство редовно се избира за един от най-добрите градове в страната за пазаруване. Неговият собствен жизнен импулс, създаден от исторически водни пътища, калдъръмени улици и древни сгради, осигурява неподправено вдъхновение и първокласно забавление.

Освен това, културният чар на историческия град, неговата близост и често движещи се влакове до Амстердам предлагат пространство за икономически иновации, както и за предприемаческа визия. Особено бизнесите в развиващите се сектори, включително млади дигитални бизнеси, творческо производство, кръгова икономика, както и науки за живота и здравеопазване, намериха своя път към Харлем, създавайки център за високообразовани професионалисти и предприемачи.

Само на един хвърлей разстояние от Амстердам

Животът в Харлем има много предимства.

Градът пленява с красиви канали, оживена общност и плажове точно зад ъгъла. Друго решаващо предимство на Харлем е близостта му до сърцето на Холандия – Амстердам.

До столицата на Холандия може да се стигне за 11 минути с влак до 148 пъти на ден и дава достъп до емблематични забележителности, дълбока култура и красиви пейзажи.

Подгответе се да станете в състояние да ръководите и организирате устойчиви и приобщаващи процеси на човешки ресурси, да допълвате анализа на данни в областта на маркетинга и обслужването на клиенти и да поддържате по-стратегически операции за управление на промените.

    Местоположения

    • Haarlem

      Koepelplein,1C, 2031 EL, Haarlem

    Въпроси