Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Представление

Добре дошли в HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) е международна, активна и модерна институция, разположена в южна Финландия. Нашата дълга история, датираща от 1840 г., ни позволи да се превърнем в конкурентен, модерен университет с международно признато качество на преподаване. HAMK има седем кампуса, разположени в и около живописния крайезерен град Hämeenlinna в южна Финландия, който има добри транспортни връзки с останалата част от страната. Всички наши кампуси са оборудвани с най-новите технологии, за да гарантират, че нашите студенти ще достигнат пълния си потенциал и ще се насладят на времето си в HAMK . Ние предлагаме 9 бакалавърски и две магистърски програми на английски език, с фокус върху повишаване на цялостните умения за пригодност за заетост, иновации и предприемачество. Можете да оформите своята дипломна програма, за да отговаря на бъдещите ви стремежи с междудисциплинарни предмети.

Международен университет

Приветстваме студенти от цял свят. Имаме над 600 международни студенти от над 60 страни, за да обогатим международната среда на HAMK . Ние предлагаме глобална среда, в която студентите се сблъскват с различни културни перспективи и получават международни контакти, които се ценят от работодателите по целия свят.

Проучвания с HAMK

HAMK предлага програми от 11 степени в областта на инженерството, бизнеса, ИТ, дизайна, селското и горското стопанство. С широка гама от възможности за специализиране в избраните от тях области, студентите могат наистина да извлекат максимума от собствените си силни страни и бъдещи стремежи. Всички проучвания в HAMK съчетават теория, практика и връзки с професионалния живот. В края на обучението си завършилите са придобили не само знания, но и умения и разбиране за професионалния живот в своята индустрия и са получили някои важни контакти за бъдеща работа. По време на обучението студентите изпълняват проекти за компании и упражняват уменията си, както биха направили, когато са наети. Тези практически ориентирани проучвания, с които са известни университетите за приложни науки, са в полза на студентите и индустриите. HAMK има и 4 изследователски звена, които си сътрудничат тясно с нашите международни студенти в различни проекти и задачи.

Системата за качество HAMK

Системите за качество на финландските висши учебни заведения се одитират систематично от Финландския център за оценка на образованието. Въз основа на оценката на одиторския екип, HAMK беше първото висше учебно заведение във Финландия, което получи ниво „отличен“ за образование в областта на оценката.

Не пропускайте да ни следвате в Snapchat, както и в Instagram, Facebook и TikToK

Instagram: HAMK_UAS, #hamkstoriesinternational

Facebook: Университет за приложни науки Хяме

TikTok: hamk_uas

34613_hamk_uas.jpg

Местоположения

Местоположения
 • Hämeenlinna

  Visamäentie 35, 13101, Hämeenlinna

  • Riihimäki

   Kaartokatu 2, 11100, Riihimäki

   • Valkeakoski

    Tietotie 1, 37630, Valkeakoski

    • Forssa

     Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

     • Mustiala

      Mustialantie 105, 31310 Mustiala, Finland, 31310, Mustiala

      • Evo

       Saarelantie 1, 16970, Evo

       Въпроси