Keystone logo
Hardin-Simmons University Бакалавър по поведенчески изследвания в математическото образование
Hardin-Simmons University

Бакалавър по поведенчески изследвания в математическото образование

Abilene, Съединени Американски Щати

4 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29 526 / per year *

На територията на колежа

* редовно бакалавърско обучение и такси; 12-17 часа на семестър; не включва специфични такси за курса

Представление

Катедрата по математика подготвя учениците за сертифициране по математика (4-8 клас) или математика (7-12 клас). Държавните стандарти са включени в необходимата учебна програма. Студентите се запознават с теорията и приложението на математическите понятия. Студентите, завършили тази сертификационна подготовка, ще имат знания и умения за създаване и решаване на проблеми, ще могат да използват компютри в подкрепа на решаването на математически проблеми, ще могат да предават ясно математически идеи и резултати и ще оценят мястото на математиката в културата.

Катедрата по математика в Хардин-Симънс предлага и магистърска степен по математика, която може да бъде получена от всяко място, където студент има достъп до интернет, докато остава на работа на пълен работен ден. Тази степен е моделирана така, че учителят в гимназията на пълен работен ден може да я спечели, без да се налага да напуска работа. Отнема три календарни години и един семестър.

Акредитирана програма

Държавният съвет за сертифициране на преподаватели (SBEC) и Службата за отчетност на Тексаската образователна агенция (TEA) присъдиха на Hardin-Simmons University програмата за обучение на учители рейтинг „Акредитиран“ съгласно Системата за отчетност за подготовка на преподаватели, разрешена от Тексаския образователен кодекс 21.045 всяка година след е присъден рейтинг на субекти за подготовка на учители. Програмите за подготовка на преподаватели носят отговорност за представянето на своите възпитаници на държавните изпити за акредитация, необходими за сертифициране. Програмите трябва да постигнат минимален процент на преминаване на тестовете от дезагрегирани подгрупи (всички, мъже, жени, бели, латиноамериканци, афроамериканци, други), за да получат оценка „акредитирани“.

Учебен план

Резултат от програмата

За училището

Въпроси