Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Ho Chi Minh City Open University

Представление

Ho Chi Minh City Open University е висше учебно заведение, предлагащо различни програми, вариращи от място до дистанционно обучение и обучение в сателитни академични центрове; тя има за цел да отговори на различни учебни нужди на обществото и да допринесе за обогатяване на човешките ресурси в страната.

Ho Chi Minh City Open University е основан на 26 юли 1993 г., съгласно Решение 389 / Ttg, подписано от министър-председателя за основаването на Института за отворено образование в град Хо Ши Мин, създаден на 15 юни 1990 г. съгласно Решение 451 / Ttg, подписан от министъра на образованието и обучението. Ho Chi Minh City Open University е първата институция, която предлага открито обучение за прилагане на насоките на комунистическата партия и правителството в социализирането на образованието и умножаването на видовете обучение.

В момента има над 32 000 студенти, които се записват в дневните, нощните и дистанционни курсове в Ho Chi Minh City Open University . До този момент университетът е отпуснал приблизително 31 000 бакалавърски и повече от 1000 магистърски степени.

Местоположения

Местоположения
  • Ho Chi Minh City

    35-37 Ho Hao Hon Street, District 1, , Ho Chi Minh City

    Въпроси