Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Представление

Horizons University предоставя дипломи от високо ниво от бакалавъри с докторанти.
Horizons University е регистриран в:

  • Министерство на образованието на Франция № 0756324S - UAI № 0451674A
  • Регионален отдел за контрол на професионалното обучение в Париж (номер 11752996775)

И е член на:

  • ECBE - Европейски съвет за акредитация на бизнес образование (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP- Съвет по акредитация на бизнес училища и програми
  • ASIC - услуга за акредитация на международни училища, колежи и университети
  • EADL- Европейска асоциация за дистанционно обучение

За нас

Нашата уникална методология ще ви позволи да изградите практическите умения, от които се нуждаете, независимо дали идвате да учите в кампуса или следвате нашата онлайн програма за обучение!
Можете да спечелите степента, от която се нуждаете, със собствено темпо с висококвалифициран международен преподавател . Самостоятелни и водени от инструктор класове, използващи „практическата“ и авангардна методология – нашите програми ще ви дадат уменията, от които се нуждаете, за да постигнете вашите лични и професионални цели.

Нашата мисия е да предоставим образователния опит, който отговаря на нуждите на нашите студенти във всяка част на света и да допринесе за тяхното лично и професионално изпълнение.
Ние предлагаме програми, които са гъвкави във времето , които отчитат опита на лицето и са достъпни . Ние сме специализирани в дистанционно обучение , но предлагаме и програми в кампуса.

Проучване в кампуса

Нашите програми в кампуса ви позволяват да взаимодействате с преподаватели и други студенти по време на периодите на пребиваване и да завършите работата си онлайн. Това е друго гъвкаво решение, което със сигурност ще подобри професионалния ви живот.

Онлайн проучване

Нашите онлайн програми ви позволяват да работите със собствено темпо, докато запазвате работата и дейностите си. Можете да преследвате качествено образование, без да напускате дома си. Тази опция също е по-евтина и е достъпна във всяка страна по света, където живеете.

Местоположения

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Въпроси