Husson University

Husson University

Husson University

Представление

В Husson University всичко е за вас. Няма да се изгубите в тълпата. Ще се научите от професори, които се грижат за вас. Ще научите практически, печелите степен и умения, които ще ви подготвят за една възнаграждаваща, успешна кариера. Най-хубавото от всичко е, че репутацията на Husson за първокласно образование и достъпност означава, че ще направите интелигентна инвестиция. Husson University ... нашата мисия е вашият успех.

От 1898 г. Хюсон обучава лидерите на Мейн. Първоначално подготвяйки студенти за търговия, преподаване и телеграфия, Хюсън навършва пълнолетие през 1953 г., когато държавата приема закон, който разрешава на Хюсон да предостави бакалавърска степен. Хюсон закупи ферма за млечни продукти през 60 -те години, почисти я и построи красив кампус. През 1981 г. колежът създава бакалавърска школа по медицински сестри в Husson College/Eastern Maine Medical Center Baccalaureate School. Днес Husson предлага множество бакалавърски степени и много иновативни програми за напреднали степени и разнообразна селекция от основни научни и хуманитарни курсове. На 11 октомври 2008 г. Хюсон става университет, но продължава да поддържа усещането си за малък колеж.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Husson Area

  Husson Area, Съединени Американски Щати

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Въпроси