HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Представление

HZ University of Applied Sciences се намира в югозападната част на Холандия. С население от около 4800 национални и международни студенти, ние сме малък университет с личен подход. HZ предлага висококачествени учебни програми. От 2011 г. – така през последните единадесет години – HZ е в първите три холандски мултидисциплинарни университета по приложни науки.

Като университет по приложни науки, ние се фокусираме върху обучението и изследователските възможности, базирано на практика. Тясното ни сътрудничество със света на бизнеса, различни изследователски центрове и нашата глобална мрежа от партньорски университети са от първостепенно значение.

За нас

HZ има около 4800 студенти, разпределени в четири учебни години и около 25 бакалавърски програми, осем от които се преподават на английски език. Около 500 студенти идват извън Холандия, така че имаме страхотен микс от холандски и международни студенти. Лесната математика ще ви каже, че с такива числа класовете ще бъдат малко.

Където учениците имат значение

Учителите и служителите поставят голям акцент върху индивидуалния коучинг. Вашият учебен треньор ще ви помогне да изберете курсове и да проучите възможностите си за кариера. Попитайте всеки международен студент и той ще ви каже, че лекторите и преподавателите са лесно достъпни, за да ви помогнат, когато е необходимо. HZ разполага и със съоръжения и индивидуални услуги за студенти с увреждания или хронични заболявания.

Нашата професионална експертиза

Като университет по приложни науки, ние се позиционирахме като експерти по вода, енергия и жизненост. Нашите програми са напълно в съответствие с тези върхове на копия.

На върха

Всяка година „Keuzegids Hoger Onderwijs“ (Ръководство за висше образование) провежда проучване на висшето образование в Холандия. От 2011 г. ръководството класира HZ в топ 3 мултидисциплинарни холандски университета по приложни науки. Качеството и достъпността на нашите преподаватели и малките студентски групи са сред предимствата на HZ. Но също така класните стаи, работните пространства и компютърните съоръжения бяха оценени като отлични.

Качество и акредитация

HZ в топ 3

Холандия постоянно се нарежда сред най-добрите образователни системи в света. Всяка година „Keuzegids Hoger Onderwijs“ (Ръководство за висше образование) провежда проучване на висшето образование в Холандия. HZ се класира в първите три мултидисциплинарни университета за приложни науки от 2011 г. насам.

акредитация

HZ е финансиран от държавата Университет за приложни науки (HBO). За да получат държавно финансиране в Холандия, институтите трябва непрекъснато да отговарят на редица изисквания за качество. Качеството на отделите и програмите се оценява редовно от признати организации на VBI (Посещаващи организации за оценка) на Министерството на образованието, културата и науката.

Бакалавърските програми, включително програмите на английски език, преподавани в HZ, са акредитирани от NVAO (Холандско-фламандска организация за акредитация) въз основа на международни споразумения.

Мисия

Ние сме институт за знания със световна ориентация, със специфична ориентация в областта на трайността и водата, безопасността, иновациите и корпоративните знания.

Различните целеви групи могат да овладеят избраните от тях компетенции чрез специално създадено образование за кариера през целия живот в мултикултурно и многообразно общество. Искаме да бъдем партньор на компании, институти и власти, за да се погрижим за всяка техна нужда от знания и иновации. Следователно ние се фокусираме върху редица върхове, което ни прави привлекателни за пазар, който надхвърля регионалните и дори националните граници. Тези върхове са издръжливост и вода, безопасност и иновации и предприемчивост. Това се подчертава и от наличието на лектори в тези специфични области.

Всеки човек има значение

Мисията също е постоянно вградена в набор от „ценности“, който осигурява насоки за мисли и действия. Основните ни ценности са качество, личностно развитие, взаимно уважение и професионална ориентация. Различни HZ места и документи също подчертават необходимото внимание по етнически и интерпретационни въпроси, както като цяло, така и в професионални ситуации. Искаме да бъдем общност, в която всеки човек има значение и където всеки човек се разглежда като личност, където съвместната работа е високо в списъка с приоритети и където има взаимно уважение към възможностите за развитие на всички участващи.

Местоположения

 • Vlissingen

  Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

  • Middelburg

   Het Groene Woud 1-3, 4331 NB, Middelburg

   • Velp

    Larensteinselaan, 26-A, 6882 CT, Velp

    Въпроси