Ibmec

Ibmec

Ibmec

Представление

Международни афери

Службата международните въпроси на Ibmec / Rio управлява тримесечни, шестмесечни и годишни програми за студенти, желаещи да учат в Ibmec / Rio и улеснява обучението в чужбина за нашите собствени ученици. Ibmec международни отношения служба обхваща около петдесет споразумения с партньор Бизнес училища и университети в повече от десет страни.

За Ibmec

С над 45 години опит, Ibmec е един от Бразилия топ бизнес училища. Нашите студенти курсове са спечелили най-високите оценки от Министерството на образованието на бразилската. Нашата мисия е да развива студенти като главни действащи лица в един свят без граници. Ibmec има над 50 различни партньорства с чуждестранни бразилски институти, получаване и изпращане на около 300 студенти годишно на нашите програми за обмен.

Нашето портфолио се състои от Университетското, завършил, магистърски и Повишаване. Превъзходството на нашето учение извършва дейност в страната чрез Ibmec Online и служи партньорски организации в Бразилия и в чужбина, чрез Ibmec В Company. Ние се отличаваме от другите институции, както ние представи методологията на преподаване с ДНК силно се подкрепя от бизнеса, факултет се състои от майстори и лекари с опит на пазара, както и споразумения с няколко водещи институции, които предоставят международен опит на учениците.

За Бразилия

Бразилия е дом на една от най-най-разнообразна култура в резултат на богатство от вкусове чрез музика, храна и литература. Благодарение на своята широка териториално разширение, Бразилия има климат за всички вкусове. Средната годишна температура е 35 ° C на север и 20 ° C в южната част на страната. При посещението ни бъдете изумени от топлината на бразилски хора. Насладете се на красивите ни плажове и пейзажи, за разлика от оживения нощен живот.

Единици

Ние работим в три големи бразилски градове - Бразилия, Бело Оризонте и Рио де Жанейро - всяка със своите дялове. Ние предлагаме магистърски курсове в дялове на DeVry Група Бразилия, разположен в по-големите градове в Североизточния район: Форталеза, Жоао Песоа, Ресифе, Салвадор и Сао Луис. Освен това, нашето преподаване постижения се разпространява в цялата страна с онлайн курсове. Имаме силно международно присъствие, тъй като ние създадохме партньорства с най-добрите институции в света - списък, който се разширява всяка година.

Контакт

Ако изпращащия университет, няма споразумение за обмен, подписан с Ibmec и искате да дойде тук, за да учат, моля свържете се с нас.

Местоположения

  • Rio de Janeiro

    Av. Armando Lombardi, 940 – CEP: 22640-000 - Barra da Tijuca - Rio de Janeiro - RJ, 22640-000, Rio de Janeiro

  • Rio de Janeiro

    Avenida Pres. Wilson, 118, Centro Rio De Janeiro - RJ , CEP: 20030-020, 20030-020, Rio de Janeiro

Въпроси