Keystone logo
ICBS Business College

ICBS Business College

ICBS Business College

Представление

ICBS 40 години успешна работа и академична последователност

ICBS Business College е основан през 1977 г. в Солун от екип от учени, за да отговори на нуждата от бизнес образование. Продължи разширяването на действията в други градове. От самото начало неговата философия се основаваше на:

 • Обучение според най-ефективните европейски и международни стандарти.
 • Програми за проучване, съобразени с нуждите на пазара и бъдещото развитие на глобалната среда.
 • Академичен персонал, който съчетава академичната инфраструктура с практическия опит.
 • Антропоцентричен подход за развиване на непосредственост, взаимоотношения в плодотворен образователен климат за улесняване на ученето.
 • Заетостта в бизнеса, така че да се създават новаторски и нови идеи и преди всичко да се превърнат в ефективни бизнес действия.

В сътрудничество с утвърдени британски държавни университети (Ulster, Kingston, Winchester) и акредитации от международни организации за академично признание (AMBA, QAA, NARIC, PRME), ICBS предложи и предложи студентски и следдипломни програми

 • Бизнес администрация
 • маркетинг
 • Финансово управление и счетоводство
 • икономика

Значително допринася за създаването на хиляди висококвалифицирани висшисти, които успешно управляват бизнеса и организациите както в частния, така и в публичния сектор.

ICBS Business College , работещи и предлагащи своите програми в Солун и Атина, продължава да подкрепя и насочва студентите и завършилите, както и широката бизнес общност за постигането на своите цели.

76045_1.jpg

ICBS Солунския университет

Само на 10 километра от центъра на Солун се намира учебният комплекс Galene в Ореокастро, където се разкриват 14 000 квадратни метра частни съоръжения, специално проектирани да подпомагат учителските и студентски усилия в стремежа към върхови постижения.ICBS Galene Campus включва: Уроци, оборудвани с аудиовизуални медии и интерактивни проектори, Конферентна зала с капацитет 240 души, Компютърни лаборатории, Библиотека и читалня, Административни офиси, Учебни заведения, Конферентни зали, Секретарски офиси,

ICBS Атина Сити

ICBS Athens International College се помещава в сградата на гръцката мениджмънт асоциация (EEDE), разположена в района на Като Патисия, Атина. В комплекса се помещава конферентен център с 390 души, учебни зали, семинарни зали, библиотеки и лаборатории, което го прави идеална среда, която насърчава ученето в академична обстановка.За повече информация относно училището: www.icbs.grЗа повече информация относно Университета на Уинчестър: www.winchester.ac.uk

Живее в Солун

Солун е вторият по големина град в Гърция, с над 1 милион жители в столичния район и столицата на Македония.Град Солун е основан през 315 г.пр.Хр. от Касандър Македонски. Важен метрополис от римския период, Солун е вторият по големина и богат град на Византийската империя. Той е завладян от османците през 1430 г. и е преминал от Османската империя в Гърция на 8 ноември 1912 г.Солун е вторият основен икономически, промишлен, търговски и политически център на Гърция; това е основен транспортен център за Гърция и югоизточна Европа, особено чрез пристанище Солун. Градът е известен със своите фестивали, събития и жизнен културен живот като цяло и се смята за културна столица на Гърция.Събития като Международен търговски панаир в Солун и Международен филмов фестивал в Солун се провеждат ежегодно. Солун беше Европейска младежка столица за 2014 г. В Солун се намират множество забележителни византийски паметници, включително палеохристианските и византийски паметници на Солун, обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО, както и няколко еврейски римски, османски и сефардийски еврейски структури. Градският университет, Аристотел, е най-големият в Гърция и Балканите.Солун е популярна туристическа дестинация в Гърция. През 2013 г. списание "Национално географско списание" включва Солун в най-големите туристически дестинации по света, а през 2014 г. списание "Файненшъл таймс" FDI ("Преки чуждестранни инвестиции") обяви Солун за най-добър средно европейски град за бъдещето на човешкия капитал и начин на живот. Сред уличните фотографи, центърът на Солун също се смята за най-популярната дестинация за улична фотография в Гърция.

Живее в Атина

Атина е столицата и най-големият град на Гърция. Атина доминира в Атика и е един от най-старите градове в света, чиято история е над 3400 години и най-ранното му присъствие започва някъде между 11-та и 7-то хилядолетие пр.н.е. Класическата Атина била мощна градска държава, която се появила във връзка с морското развитие на пристанище Пирея, което е било отделен град преди въвеждането му в Атина от 5 в. Пр. Хр. Център за изкуства, учене и философия, дом на Академията на Платон и Лицея на Аристотел, широко се нарича люлка на западната цивилизация и родното място на демокрацията. В днешно време Атина е голям космополитен метропол и е централен за икономически, финансов, промишлен, морски, политически и културен живот в Гърция. Атина е дом на две места за световно наследство на ЮНЕСКО, Атина на Атина и средновековния Дафни манастир. Атина е дом на няколко музея и културни институции като Националния археологически музей, където се намират най-голямата колекция от антични гръцки антики в света, Музеят на Акропола, Музеят на цикладското изкуство, музеят Бенаки и Византийският и християнски музей.Гърция е една от най-евтините страни в Европа за чужденци, както за туристите, така и за чуждестранните студенти. Средно, за всички разходи, включително настаняване, което е разумно в сравнение с други европейски дестинации (Испания, Германия или Италия), където средните месечни разходи за живот са между 800 и 1000 евро, ще ви струват около 450-700 евро на месец.

Местоположения

 • Athens

  200, IONIAS AVE & IAKOVATON STR, , Athens

  • Athens

   3, Rethimnou Str., 10682, Athens

   • Thessaloniki

    Thessaloniki 108, Oreokastro 570 13, , Thessaloniki

    Въпроси