International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Представление

Изберете свободни изкуства. В Япония.

Международният колеж по либерални изкуства ( iCLA ) е четиригодишен колеж по либерални изкуства в американски стил, където основният език на обучение е английският. Студентите могат да избират от широк спектър от курсове като част от иновативна учебна програма, която води до бакалавърска степен по Международни свободни изкуства. Само на 90 минути западно от Токио, iCLA съчетава мултикултурна учебна среда с красиво традиционна японска обстановка в сянката на връх Фуджи. iCLA предлага на студентите уникалната възможност да се потопят в самата същност на японската култура, като същевременно придобият съвременно и актуално в световен мащаб образование в нашите съвременни съоръжения.

Регистрирайте се за виртуалния открит кампус на iCLA на 3 февруари 2024 г

Всички студенти от бакалавърската програма на iCLA споделят опит в учебната програма на колежа по iCLA изкуства в обучението към нашата иновативна бакалавърска степен по международно либерално изкуство. iCLA план на iCLA е създаден да култивира критично, креативно, независимо и глобално мислене. Студентите от iCLA учат как да придобиват и анализират знания, за да създадат свои собствени отговори на вековни въпроси.

Нашият жилищен кампус осигурява междукултурен опит на живот, като гарантира, че темите за интернационализация и глобализация се провеждат през целия живот в iCLA , а не само в класната стая. Малките интерактивни класове са в основата на нашия педагогически подход. Ниското съотношение между преподаватели и студенти насърчава тясните връзки между преподаватели и студенти и подобрява комуникацията и сътрудничеството между самите студенти.

Общият опит за първата година включва фокус върху основни курсове и омнибусни курсове, което е чудесен начин студентите да намерят това, което е интересно за тях, и да вземат информирано решение за основната си област на обучение.

През втората година студентите разглеждат по-отблизо своята специалност, докато посещават различни курсове и семинари за учене чрез опит. Традиционните специалности по глобален бизнес и икономика и политически науки са обогатени от интеграция с курсове по наука за данни, психология и социология, осигуряващи дълбочина и широта. Курсовете по изкуства, музика, езикови изкуства, сценични изкуства са в симбиотична връзка в специалностите по японски изследвания и интердисциплинарни изкуства. Уникалната същност на хуманитарните науки се извежда от философията „проектирайте своя собствена специалност“, при която студентите могат да избират голямо разнообразие от курсове от различни дисциплини и да проектират своя собствена специалност.

През третата година студентите имат добър усет за своята област на специализация и могат да продължат задълбочено обучение в основната си област на обучение. Студентите могат да учат в чужбина опит (по избор за чуждестранни студенти) в едно от над 60 партньорски училища, разположени в 30 държави.

През последната година семинарът за възрастни и изследователският проект за дипломиране (GRP) са в центъра на изследването. GRP позволява на учениците да демонстрират своите умения за писане, критично мислене и решаване на проблеми, които са научили по време на колежа. Студентите развиват независимо мислене, като обсъждат и споделят своите изследвания с групата от връстници и се приготвят да решават следващите стъпки след колежа.

Приемане

Как да кандидатствам

Кандидатстването в iCLA е лесно чрез нашата онлайн система за кандидатстване. Има различни процедури в зависимост от вашата категория за прием, както следва:

Международните студенти могат да кандидатстват онлайн.Японски студенти, които са учили по чуждестранна учебна програма в продължение на поне две години между 7-12 клас и отговарят на нашите изисквания за английски език на TOEFL iBT 76 (или еквивалентен приет тест за владеене), също могат да кандидатстват чрез нашата международна онлайн система за кандидатстване, следвайки същото насоки за международни кандидати.Японски студенти, които не са учили по чужда учебна програма или не отговарят на нашите изисквания за английски език, моля, вижте подробностите за нашия процес на кандидатстване за местни студенти на нашата начална страница.

Процедура за кандидатстване:

  1. Проверете дали отговаряте на нашите изисквания за влизане и отговаряте на условията за кандидатстване
  2. Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване и качете необходимите документи
  3. Платете таксата за кандидатстване от ¥7000
  4. Проверка на документи за кандидатстване и интервю
  5. Уведомяване за резултатите

Метод на скрининг: Кандидатурите се оценяват въз основа на цялостен преглед на всички документи, включително есето (декларация за целта) и интервю. С кандидатите ще се свържем индивидуално по имейл относно приема и резултатите от стипендиите.

Местоположения

  • Kofu

    2-7-17 Sakaori

Въпроси